BEDRIJFS-FIT LEEFSTIJLCURSUS

Steeds meer bedrijven investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun werknemers. Een trend waar wij van Big-Difference Lifestyle volledig achter staan!
 

Maak tijd voor vitaliteit!

Als bedrijf wilt u op het gebied van gezondheid en vitaliteit uw werknemers informeren en stimuleren. Maak tijd voor vitaliteit en verhoog de de productiviteit op de werkvloer door werknemers die zich gezond en energiek voelen. Enthousiaste en fitte medewerkers die beter in hun vel zitten verzuimen minder. 

Bij Big Difference bieden wij graag het totale plaatje aan onder de naam BEDRIJFS-FIT om uw werknemers gezonder, fitter en energieker te maken doormiddel van de volgende 3 LEEFSTIJL pijlers: voeding, training & gedrag.

Leefstijl cursus: 

Wij verzorgen complete leefstijlcursussen op de werkvloer doormiddel van diverse presentaties en workshops, met het accent op het ontwikkelen van een gezondere leefstijl met als belangrijkste aspecten een gezonde voeding, voldoende beweging/training en inzicht in leefstijl gedrag, gewoontes en valkuilen.
Daarbij maken wij gebruik van leefstijlopdrachten die als huiswerk wordt meegegeven en opgevolgd kunnen worden in de aangemaakte groep community van het desbetreffende bedrijf. 


Voeding & bewegen:
De medewerkers krijgen geen vast dieet, maar leren onder begeleiding een gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl te ontwikkelen met als resultaat een stabiel lichaamsgewicht. Voeding gewoontes en gedrag komen ook uitgebreid aan bod en zorgen ervoor dat de resultaten duurzaam zullen zijn. 
De medewerkers maken gebruik van ons persoonlijk lifestyle portaal inclusief bijbehorende food & trainingsapp. In de food app kunnen zij ter bewustwording, hun voeding inname registreren en het persoonlijk voedingsplan opvolgen.
Als extra ondersteuning vind elke deelnemer in zijn portaal, vorderingenregistratie mogelijkheden, uitgebreide kennis bank, heerlijke recepten, (groeps)uitdagingen en kant en klare work-outs voor zowel in een sportschool als thuis voor elk niveau. 

De lifestyle app kan gekoppeld worden aan een health watch zoals Fitbit, NEO Health of synchroniseren met google FIT om zo alle beweegactiviteiten te monitoren.


Training:

Big Difference verzorgt 1 à 2 keer per week bootcamp lessen, waaraan max. 20 medewerkers kunnen deelnemen. De lessen worden verzorgd door een ervaren en gecertificeerde bootcamp trainer en/of personal trainer.

 
Het doel is dat werknemers plezier hebben in het bewegen. Dit willen wij bereiken door leuke, gezellige en gevarieerde trainingen aan te bieden. Naast plezier, zal samen sporten ook een positief effect hebben op de sfeer onderling, doordat je tijdens het sporten ook bezig bent met teambuilding en samenwerkingsoefeningen.

Tijdens deze outdoor trainingen wordt het hele lichaam getraind door middel van oefeningen met lichaamsgewicht of verschillend materiaal. Ook werken we aan conditie en uithoudingsvermogen.

De trainers hebben genoeg ervaring om te differentiëren en de training zo uitdagend mogelijk te maken voor iedereen op elk niveau. De trainingen kunnen aansluitend aan de werktijden zowel buiten als binnen plaats vinden in de directe omgeving van uw bedrijf.

 

Door onze ervaring op het gebied van gewichtsbeheersing, personal trainingen en coaching zijn wij in staat om ook uw medewerkers te motiveren en te stimuleren om de eerste stappen te zetten in een traject naar een gezondere levensstijl.Wilt u meer informatie ontvangen over het aanbod "BEDRIJFS-FIT" van Big-Difference Lifestyle? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0621290046 of door het contactformulier in te vullen op onze website. We maken graag een afspraak bij jullie op kantoor om mee te denken in een aanbod dat binnen uw bedrijfsconcept past.