AANBOD: PERSONAL GROUP TRAININGEN EN GROEPSLESSEN

(De Personal group trainingen en groepslessen worden binnenkort uitgebreid,
dus meer aanbod op meerdere dagen)


PERSONAL GROUP TRAINING: WOW  (workout of the week)

WOW is een wekelijks variërend Fitness circuit training met 5-8 pers. per keer. Door te sporten in een kleine groep blijft de persoonlijke aandacht en begeleiding gewaarborgd. Meedoen aan de WOW betekend een totale verbetering voor jouw uithoudingsvermogen en spierkracht. Ook werken wij aan de stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. De tijdsduur van de kern is gemiddeld 45 minuten. Bij veel fitness oefeningen wordt er naast het trainen met barbells en dumbells ook gebruik gemaakt van materiaal die het HELE lichaam uitdaagt om mee te werken bij de uitvoering van de oefening. Hierbij kun je denken aan oefeningen met kettlebels, sandbags, TRX etc. 

WOW is een full body fitness workout waardoor de intensiteit middelmatig hoog ligt. Omdat het hele lichaam in één keer wordt getraind, is het effect van WOW training t.o.v. reguliere fitnesstraining minstens net zo groot, dan niet groter. 
Ma & Do 09:00  Wo 19:00

Deze Full-body circuittraining is ook te volgen incl. LIFESTYLE support.


PERSONAL GROUP TRAINING: S.H.I.T.   (NOG NIET BESCHIKBAAR)

S.H.I.T. staat voor Short High Intensive Training is een functionele trainingsformule gericht op; spieruithoudingsvermogen, maximale kracht, power en snelheid. De gemiddelde kern duurt tussen de 15 en 30 minuten, maar met de warming up, techniek uitleg, oefenronde en cooling down duurt de les 45 minuten. 
De intensiteit ligt hoog! De les kan perfect naast een andere sport beoefend worden voor blessurepreventie of prestatiebevordering. Je bent immers zo goed als je zwakste schakel en die sporen we op en verbeteren we met de S.H.I.T. lessen.
Door het variërende karakter en aanwezige wedstrijd element, kan S.H.I.T. ook als sport op zich beoefend worden.
Iedereen kan op elk niveau meedoen met de lessen, want de oefeningen zijn uitgebreid te differentiëren. Optimaliseren van techniek en prestatie per individu is het doel. Deze personal group training is beschikbaar voor 5-8 Pers. om zo de optimale begeleiding te waarborgen.
Deze Full-body circuittraining is ook te volgen incl. LIFESTYLE support,


GROEPSLES INDOOR: FIGHT FIT   (NOG NIET BESCHIKBAAR)

FIGHT Fit is voor iedereen geschikt die interesse heeft in een afwisseling van trainingsvorm naast het huidige aanbod. FIGHT Fit kan uitstekend gecombineerd worden met de andere vormen van leefstijl coaching en personal training. Voor klanten met fysieke klachten of twijfels is het raadzaam om eerst te overleggen met huidige arts/therapeut/trainer. Door middel van het aanleren en toepassen van verschillende stoot- en trap technieken kunnen er meerdere doelen met 1 middel bereikt worden:
Conditie/uithoudingsvermogen training;
– Werken aan het zelfvertrouwen;
– Gewichtsverlies;
– Verminderen van opgebouwde agressie.

Deze Full-body circuittraining is ook te volgen incl. LIFESTYLE support,


GROEPSLES OUTDOOR: FITCAMP 

FITCAMP trainingen zijn wekelijkse variërende groepslessen die veel bijdragen aan een goede gezondheid. Tijdens de bootcamps 10-20 pers. worden er veel verschillende spiergroepen getraind en verbeter je jouw conditie. Een win-win situatie dus!  De tijdsduur van de trainingen is rond de 60 minuten. Tijdens de Fitcamp-lessen staan plezier en gezelligheid centraal. Onder leiding van enthousiaste trainers en regelmatig opzwepende muziek zijn de lessen altijd een feestje om te volgen. Daarnaast vinden veel sporters het leuk om als groep naar een doel toe te werken.
Ook worden de lachspieren tijdens de groepslessen genoeg getraind! ;-)

Beschikbaar op:
Ma. 19:00 meetingpoint parkeerplaats Moerzicht Yerseke
Do.  19:00 meetingpoint Strandje Yerseke
Zo.  09:45 & 11:00 meetingpoint Jeugdhonk in Hansweert

GROEPSLES INDOOR: BBBOOTY  (BUIK, BENEN EN BILLEN)

BBBOOTY pakt de drie belangrijke B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! Tijdens deze maandelijkse variërende workout train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. 8-15 pers. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die hun BBB zone willen shapen. Tijdens deze workout zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier. Tijdens de les wordt bijvoorbeeld gewerkt met gewichtjes en halterstangen, maar ook met dynabands. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd, waardoor je spieren krachtiger worden en je vetpercentage verlaagd zal worden.  8-15 pers.
Ma & Do 10:00  Wo.20:00

GROEPSLES INDOOR: BODY & MIND

Heb je altijd al een flexibel, sterk en soepel lichaam willen hebben? Of ben je op zoek naar innerlijke rust en een sterke mind? Bij de maandelijkse variërende Body & Mind lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal. 

Tijdens deze milde bewegingsvorm combineren we Tai Chi, Yoga, body stretchen en ontspannings- en ademhalingsoefeningen. We staan bewust stil bij lichaam en geest en helpen je daarin balans te vinden.
Je zult zien dat je sterker wordt, zowel mentaal als fysiek! Onder begeleiding van een ervaren docente kunnen er 8-15 pers. per les reserveren. 
Di 09:00  Di & Do 20:00


PERSONAL GROUP TRAINING: CORE STABILITY 
Het is belangrijk om een goede rompstabiliteit te hebben, omdat de romp is betrokken bij vrijwel alle bewegingen van het lichaam. Met deze effectieve 30 min. Core Stability training wordt er hard gewerkt aan de rug- en buikspieren. Zo kun je als sporter blessures voorkomen en beter presteren. Als niet sporter is het goed voor je algemene fitheid en houding. Met een sterke Core kun je namelijk beter rechtop zitten waardoor je rugklachten kunt voorkomen. Bij deze training wordt er gefocust op de core van het lichaam: de rug en buik. Tijdens de training doe je verschillende oefeningen waarbij de nadruk ligt op het goed uitvoeren van de oefeningen. Het is namelijk belangrijk dat je houding klopt en dat de juiste spieren worden gebruikt bij iedere Core Stability oefening. 
Alleen beschikbaar in het Bedrijven pakket  5-10 pers.