LIFESTYLE COACH & PERSONAL TRAINER

Mijn passie voor fitness, voeding, bewegen is eigenlijk al begonnen toen ik als 18 jarige voor de eerste keer een sportschool in wandelde, op zoek naar leuke, actieve en uitdagende groepslessen. Daarnaast ontdekte ik al vrij snel dat, bij de juiste hoeveelheid, gezonde voeding mijn prestatie op sportgebied flink verbeterde en mijn lichaam ook na het krijgen van 2 kinderen gezond, fit en goed in Shape bleef.
Na een tijd in de kledingbranche te hebben gewerkt, realiseerde ik me dat mijn focus en interesse steeds minder gericht was op het mensen zich mooier en beter te laten voelen met behulp van hun (aan)kleding. Ik wilde ze juist gaan begeleiden naar het mooier en beter voelen in hun eigen Body, want dat is de basis. Gelukkig zijn met jezelf en met de dingen die je doet, dat is echt een heerlijk gevoel! Vanaf dat moment ben ik gestopt in de kledingbranche en dook ik voor de volle 100% de fitnesswereld en healthy lifestyle in. Ik heb in de loop van de jaren diverse opleidingen, cursussen en specialisaties gevolgd en werk nu als fitness & bootcampinstructeur, Personal trainer, voeding/gewicht/beweeg consulent en als Lifestyle coach in mijn eigen onderneming Big Difference Lifestyle.

De Sportstudio Myoides in Yerseke waar ik in 2015 als fitnessinstructeur begonnen ben was een kleine dorps fitnessstudio waar naast zelfstanding trainen, de begeleiding/ondersteuning hoog op ons service lijstje stond. Naast mijn werkzaamheden als Fitnessinstructeur kon ik de sportstudio Myoides ook gaan gebruiken voor mijn  "Big Difference" activiteiten voor het extra persoonlijk begeleiden van diverse mensen met uitlopende doelstellingen. Deze service bestaat o.a. uit algehele conditie/fitheid verhogen, mobiliteit/balans verbeteren, afslanken en spiermassa/kracht vergroten in combinatie met een op maat gemaakt voeding en/of trainingsadvies.  De sportstudio is helaas gestopt per 1-8-20 en geef ik deze zomer maanden alle trainingen lekker buiten op een afgelegen gemeente veld met veel privacy.  Tegen het najaar hoop ik een fijne indoor locatie tot mijn beschikking te hebben. Personal trainingen kunnen zowel op deze locatie als bij jou aan huis gegeven blijven worden.

De doelgroep met overgewicht, obesitas die willen afvallen omdat hun gezondheidsrisico vergroot is kunnen ook bij mij terecht. Deze begeleiding word ondersteund met Personal Group trainingen, voedingsadvies & Lifestyle support/coaching en diverse workshops. Mijn opleidingen gewicht/beweegconsulent, lifestyle coach, personal training met specialisatie beweegdeskundige overgewicht & obesitas sluiten goed aan bij deze doelgroep. 
Tijdens de intake zal ik altijd nagaan of mijn deskundigheid/specialisatie van het juiste niveau is, is dit niet het geval zal ik de desbetreffende persoon doorsturen naar een (beweeg)zorg specialist zoals een Arts, Fysiotherapeut of diëtist.


Opleidingen:
Fitness instructeur
Gewicht/voeding/beweeg consulent
Personal Trainer 
Lifestyle coach


Specialisaties: 
Beweegdeskundige overgewicht & obesitas
Sport & voeding
Functioneel & Shape trainer
Bootcamp & Gladiator instructeur


*Gewicht/voeding consulent
(Nog niet volledig afgerond)