NIEUWS!!

1-4-22 VERHUIZING
Eindelijk is het dan zover, BD is verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie: Lepelstraat 7a Yerseke
Het voormalige feestzaal locatie "de Lepel" hebben wij de afgelopen maand omgetoverd tot een prachtige Lifestyle & personal training studio en a.s. ma. 4-4-22 gaan we daar van start.


1-8-21 MUSCLE MANIA
Per September gaan wij van start met onze nieuwe small group aanbod MUSCLE MANIA. De info avond en start testweek vind plaats op di. 31-8 & do 2-9 om 20:00 in de LIFESTYLE STUDIO aan de Noordzandstraat 30 in Yerseke. 
Opgeven is noodzakelijk en kan via Tel. 06212900 of vul het contact formulier in op onze website. Wij hanteren max 8pers per groep om zo de begeleiding te kunnen waarborgen, dus VOL = VOL


Ga jij deze uitdaging aan, dan ontvangen wij jouw graag tijdens deze krachttraining. Zie voor meer info. de pagina: personal training & small group trainingsprogramma's


1-5-21 YES WE CAN
Eindelijk is het dan zover.....de LIFESTYLE STUDIO mag weer gebruikt worden. Dit betekend dat alle small group en personal trainingen weer naar binnen gaan. De 1,5m is indoor nog steeds geldig zo ook het ontsmetten van de handen en gebruikte materiaal, bij klachten blijf je nog steeds thuis ;-)
Diverse personal trainingen kunnen in overleg nog steeds aan huis plaats vinden. 
Ook is de zomer editie BEACH FITCAMP van start gegaan, dit betekend dat de locaties naar het strand zijn verplaatst. Meetingpoint onderaan de dijk bij de parkeerplaats. 

Ivm. de her-opening hebben we een leuke aanbieding die 3 weken na opening geldig is....geef ons een persoonlijk berichtje mocht je hier graag gebruik van willen maken.


1-1-21 COVID MAATREGELEN

Wegens de covid maatregelen is de studio tijdelijk gesloten. Alle trainingen zullen tijdelijk worden verplaats naar buiten. Mijn small group trainingen zijn geen groepslessen maar individueel begeleid trainen met een personal trainer/coach. Hierdoor kunnen deze volgends de huidige maatregelen veilig doorgaan. Samen bewaken we de minimale afstand en zorgen we voor elkaar. Let op, je mag en kan alleen deelnemen volgens het huidige reservering systeem en als je geen klachten hebt of in aanraking bent geweest met persoon met corona. Afmelden is altijd 12 a 24 uur van te voren.
Bij slecht weer, proberen we de training te verplaatsen onder een overkapping, mocht dit wegens omstandigheden niet lukken is een goede regen sportjas welkom. Buiten trainen heeft veel voordelen voor onze gezondheid maar besteed extra aandacht aan een geschikte sport outfit. Denk bij koude temperaturen aan meerdere laagjes, handschoenen, kol en muts/pet. Tijdens de training kan je dan altijd iets uit doen.
Locatie Yerseke: moerzichtplein. Locatie Hansweert: pannaveld aan de dijk.1-11-20 NIEUWE GROEPSTRAINING LOCATIE

Per 1 november verplaatsen alle indoor groepstrainingen van BIG DIFFERENCE naar de Noord Zandstraat 30 in Yerseke. Terug naar mijn oude plekkie waar ik 5 jaar geleden begon als Fitness instructeur in sportstudio Myoides.


1-10-20 KRACHTEN BUNDELEN
FYSIO PRAKTIJK SAFYR YERSEKE- HANSWEERT & BIG DIFFERENCE LIFESTYLE HEBBEN HUN KRACHTEN GEBUNDELD

SaFyR & Big Difference zijn per 1 Oktober 2020 een samenwerking aangegaan omdat wij ervan overtuigd zijn onze klanten op deze manier een breder en tegelijkertijd ook specifieker pakket aan diensten en behandelingen aan te kunnen bieden.
In onze Lifestyle centrum kunt u o.a. terecht voor:

* Fysiotherapie behandelingen
* Medische Fitness & groepstrainingen
* Sportmassages
* Vrije Fitness incl. & excl. Instructeurs
* Individueel Lifestyle & afslank coaching
* Fit & Healthy afslank battles
* Personal Training
* Diverse Small Group Trainingen
* Indoor & Outdoor groepslessen

De praktijk voldoet aan alle maatregelen omtrent het covid-19 virus, dus u kunt veilig op reservering bij ons trainen en gebruik maken van ons uitgebreide aanbod.

Samen staan we sterk en gaan we Gemeente Reimerswaal actief & veilig in beweging zetten richting een Healthy Lifestyle

Met vriendelijke groeten,
Fysiotherapie Safyr Yerseke-Hansweert &
Big-Difference Lifestyle


4-9-20 ONZOEK INDOOR LOCATIE IN VOLLE GANG
Big Difference is momenteel druk in onderhandelingen voor een nieuwe indoor locatie. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden en verwacht ik dat wij voor de winter een nieuw onderkomen hebben voor de coaching trajecten en trainingen. Tijdens dit onderzoek naar de juiste locatie voor het Big Difference concept, vinden de trainingen plaats bij het MFC Yerseke. Mocht het weer toch tegenvallen zullen wij proberen om zoveel mogelijk de trainingen te verplaatsen naar een droge plaats, dit wordt tijdig gecommuniceerd via de app. De consulten vinden voorlopig nog aan huis plaats.


25-7-20 OP ZOEK NAAR EEN BIG DIFFERENCE LOCATIE IVM SLUITING SPORTSTUDIO MYOIDES

Lieve mensen,

Gisteravond is bekend gemaakt dat per 1-8-20 de deuren van Sportstudio Myoides in Yerseke definitief gaan sluiten ivm economische redenen en privé omstandigheden.
We hebben samen ons best gedaan om een goede oplossing te vinden voor een doorstart maar helaas heeft het niet zo mogen zijn.

Het is erg jammer dat de plaatselijke sportstudio die al zo lang bestaat zeer binnenkort niet meer beschikbaar zal zijn voor zijn trouwe leden, het dorp Yerseke, maar ook voor de gemeente Reimerswaal. Big Difference maakte gebruik van deze fijne locatie voor de Personal (Group) trainingen, groepslessen en Lifestyle consulten en zal op zoek gaan naar een nieuwe indoor locatie.

Gelukkig is het zomer 😉 en kunnen de Personal (group) trainingen & groepslessen van Eva & Danielle volgens het bestaande rooster per 1-8-20 weer verplaatst worden richting het gemeente veld naast het sportcomplex MFC Yerseke
Ondertussen zijn wij met de gemeente en dorpsraad op zoek naar een geschikte indoor locatie voor de Personal (Group) trainingen & Groepslessen. Zoals jullie zullen begrijpen gaat hier enige tijd overheen en gaan wij ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk te realiseren.
De service voor lifestyle coaching en privé training aan huis blijft voorlopig op de huidige manier plaats vinden.

Big Difference staat voor: Professionaliteit, persoonlijke aandacht, healthy Lifestyle, doelgericht en efficiënt trainen. We gaan samen voor een duurzaam resultaat. Naast de huidige coaching, training & groepsles aanbod bied Big Difference voor de doelgroep overgewicht & obesitas, specifieke Lifestyle begeleiding & trainingen aan in de vorm van het FIT & HEALTHY pakket.
Het huidige lesrooster zal toekomstgericht verder uitbreiden met Personal (group) trainingen & lessen.


Rooster Personal Group trainingen & groepslessen 

Maandag     09:00 Personal Group training: FUNCTIONAL FIT & HEALTHY
Maandag     10:00 Groepsles BBBOOTY
Maandag     18:45 FITCAMP MFC YERSEKE                                                                            

Woensdag   19:00 Personal Group training: WOW Fitness circuit
Woensdag   20:00 Groepsles BBBOOTY 


Donderdag   09:00 Personal Group training: WOW Fitness circuit
Donderdag  10:00 Groepsles BBBOOTY

Donderdag  18:45 FITCAMP Beach
Donderdag   20:00 Groepsles Body & Mind of FUNCTIONAL FIT & HEALTHY


Ik sta altijd open voor advies, tips, feedback, informatie, samenwerking en ondersteuning. Dus kan jij jezelf  vinden in de Big Difference kenmerken, nodig ik jouw van harte uit om contact met mij op te nemen voor een open & eerlijk gesprek, zo kunnen wij samen kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
Samen staan wij sterk!

Sportieve groetjes Danielle                                                                     
www.big-difference.nl
Tel. 0621290045

  

29-6-20 AANVULLING HUIDIG ROOSTER
Aanvulling op bestaande BIG DIFFERENCE rooster in Sportstudio Myoides Yerseke

Rooster Groepslessen & Personal Group training:

Maandag     09:00 Personal Group training: WOW Fitness circuit
Maandag     10:00 Groepsles BBBOOTY
Maandag     11:00 Personal Small Group training: FIT & HEALTHY

Dinsdag        09:00 Groepsles Body & Mind (NIEUW)
Dinsdag        19:00 Groepsles Hoop FIT(ness)
Dinsdag        20:00 Groepsles Body & Mind

Woensdag   19:00 Personal Group training: WOW Fitness circuit
Woensdag   20:00 Groepsles BBBOOTY (NIEUW)

Donderdag  09:00 Personal Group training: WOW Fitness circuit
Donderdag  10:00 Groepsles BBBOOTY
Donderdag   11:00 Personal Small Group training: FIT & HEALTHY
Donderdag   19:00 Groepsles Hoop Dance
Donderdag   20:00 Groepsles Body & Mind

Deelname aan de Groepslessen & Personal Group trainingen gaat altijd op reservering en kan met een strippenkaart. Als lid van Sportstudio Myoides, kan je deze groepsles kaart
a €100,= standaard aanschaffen met 20% leden korting.
Personal Group training, max 8 pers. is 1,½ strip per keer en een groepsles, max 15 a 20 pers 1 strip per keer.
Let op: Tot 1-9-20 is deze 10 strippenkaart a €100,= voor iedereen met een Geweldige zomeractie te verkrijgen voor €75,=
Te bestellen via:
Bigdifference.lifestyle@gmail.com of 0621290046

Liever geen strippenkaart die 3 mnd. geldig is?
Een losse groepsles kost €12,50 en een losse Personal Group training €15,=

Je bent van harte welkom.
Sportieve groetjes, Eva & Danielle 


20-6-20 LET OP!!!
Vanaf 1 Juli zullen de outdoor lessen (behalve FITCAMP) verplaatst worden naar de bovenzaal in sportstudio Myoides Yerseke. Ivm. de RIVM regels zal er in de bovenzaal ook een max aantal deelnemers tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn. Hiervoor is het belangrijk dat je altijd alleen op aanmelding en bevestiging naar de trainingen & lessen komt. Hoeveel sporters er kunnen inschrijven zal volgende week worden gecommuniceerd. 


30-5-20
Rooster wijziging Personal afslank groep: FIT & HEALTHY 
Vanaf 1 Juni vervalt standaard de Fit & HEALTHY groep op de dinsdagmiddag.
De wo. ochtend. 10:00 verplaats naar wo. avond 20:00
De tijden op ma & do 11:00 blijven staan.

Wil je graag aansluiten in deze  Personal afslank groep, neem dan contact met mij op voor een gratis advies gesprek.


24-5-20 
Alle Personal groep training & groepslessen zijn vanaf 25-5-20 te reserveren per mail of via het contact formulier. 1 Juni t/m 6 Juni hebben wij een gratis Try-out week voor nieuwe sporters.. Na deze week kan je gebruik blijven maken van de trainingen/lessen doormiddel van een 10 strippenkaart. Nu te verkrijgen voor €75,= ipv. €98,=
Leden van Sportstudio Myoides met actief abonnement en de Gym nog gesloten is voor indoor Fitness, zonder extra kosten deelnemen aan ons outdoor programma
.


21-5-20
Buiten sport programma is bekend gemaakt en gaat 1 Juni van start met een gratis try-out week.
Wil jij heel graag eens kennis maken met Big Difference, volg dan 1 van mijn groepslessen. Ben je op zoek naar meer persoonlijke begeleiding dan ben je van harte welkom in mijn personal groep trainingen. Ook heb ik deze zomer weer plaats voor nieuwe deelnemers aan mijn FIT & HEALTHY programma. Samen Afslanken en fit worden is de doelstelling van de deelnemers van deze personal groep. Meerdere mensen zijn je al voor gegaan met een prachtig Lifestyle resultaat. Ga jij voor duurzaam resultaat, dan nodig ik je graag uit tijdens de Try-out week en neem persoonlijk contact met mij op voor Personal training en of coaching.

Voor actieve leden is er geen meerprijs verbonden aan het volgen van de groepslessen zolang de gym gesloten is. Niet-leden of niet-actieve leden kunnen deelnemen aan het programma door het afsluiten /activeren van hun myoides lidmaatschap of d.m.v. een strippenkaart en zij dienen dus per personal training of les met deze kaart te betalen.  

De eerste week is onze Gratis try-out week waarbij niet-leden een Personal training en/of les mogen uitproberen. Niet-leden kunnen na de try-out week ook gebruik blijven maken van het buitensport rooster d.m.v. een lessen-strippenkaart die nu speciaal met een zomer korting verkrijgbaar is en tijdens het buitensportprogramma gebruikt kan worden. Deze is aan te vragen via Danielle van Big Difference of via ideal/ internetbankieren via deze webshop: www.ledhoepel.nl/product/lessen-strippenkaart


Beschrijving Try-out aanbod:

Vrij trainen: MUSCLE MANIA
Muscle mania is onze vrije fitness outdoor trainingsblok. Voor alle leden die thuis geen materiaal hebben om zichzelf Fit & sterk te houden en/of het beu zijn om alleen op het zolderkamertje bezig te zijn. Muscle mania is dus onze kleine outdoor gym en voor iedereen geschikt die weer graag zelfstandig en individueel aan de slag wilt gaan. Het volgende materiaal is beschikbaar: Dumbells, bars, schijven,  bankjes, kettlebels, steps, matjes en overig functioneel  trainingsmateriaal.  

Personal groep training: WOW   (workout  of the week)
WOW is een Personal groep training in Fitness circuit vorm en beschikbaar tot 8 pers. per training. Wil jij graag samen met een personal trainer in groepsverband aan de slag dan is de WOW echt iets voor jou. Het trainen in kleine groepen met veel  persoonlijke aandacht zal op elk niveau bijdragen aan een optimaal resultaat.
Deze Fitness Fullbody workout heeft als doelstelling spierkracht versterken en spierconditie verhogen doormiddel van het trainen van de beweegvormen uit het dagelijkse leven. Squaten, deadliften, Core komen dus zeker ook aan bod. Deze workout heeft een toegankelijk Fitness instap niveau en is dus geschikt als vervolg personal training pakket na de GET FIT & HEALTY groep maar is ook zeer goed te gebruiken om op hoger niveau jouw prestatie verder te verhogen. WOW is tijdens het buiten programma tijdelijk vrij beschikbaar voor leden en voor niet leden met de strippenkaart (1,1/2 strip)  Personal trainer: Danielle/ Big Difference

Personal afslank groep: FIT & HEALTHY
Deze personal training is speciaal bedoeld voor mensen die samen met anderen, op een verantwoorde manier wil werken aan zijn of haar conditie & overgewicht. De trainingen zijn op basis van functioneel bewegen in circuit vorm waarbij de training gericht is op het verbeteren van het uithoudingsvermogen en spierkracht door duur-en krachttraining. De trainingen worden op maat aangeboden en tussentijds bijgestuurd zodat er een optimaal en duurzaam resultaat kan ontstaan. Elke training incl. voeding/afslank advies a 60 min. bestaat uit maximaal 8 personen. Daarnaast verwacht ik als personal trainer en beweegdeskundig overgewicht/obesitas dat je minimaal 1x per week zelfstandig sport en je beweegactiviteit (lopen/fietsen) zoveel mogelijk volgens de Nederlandse norm is. Om de week zullen er gezamenlijk weeg/meet consulten plaats vinden om zo jouw vorderingen goed te kunnen blijven monitoren en bijsturen voor een zo goed mogelijk resultaat. Vind jij jezelf, in het samen werken naar een gezonder gewicht, aarzel dan niet en sluit je bij ons aan. Resultaat gegarandeerd.

BBBOOTY (Buik, Benen & Billen)
BBBooty pakt de drie belangrijke B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! Tijdens deze groepsles train je al deze gebieden met behulp van cardio- en krachtoefeningen. BBBooty is een perfecte fitness workout voor personen die hun BBB zone willen shapen. Tijdens deze workout zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier. We werken met gewichtjes en halterstangen, maar ook met dynabands. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd, waardoor je spieren krachtiger worden en je vetpercentage verlaagd zal worden.  
Body & Shape instructeur: Danielle/ Big Difference

BODY & MIND
Body & Mind is een  combinatie van yoga en pilates met enkele kracht oefeningen. De les bestaat uit  diverse statische en dynamische bewegingen waarbij we werken aan core stability,  balans, flexibiliteit, (stretchen), kracht en uithoudingsvermogen. Bij de start  en het einde van de les doen we simpele ademhalingsoefeningen. De intensiteit is  variabel, je kiest zelf een variatie om de oefeningen lichter of zwaarder te  maken. Daardoor is de les geschikt voor alle niveaus en mannen en vrouwen. Er zijn matjes  beschikbaar, maar een eigen matje meenemen is zeker handig.
Docent: Eva Slierendrecht/ Eva Hoops.

HOOP FIT
Hoepel je Fit is een hoelahoep cardio  dans-workout voor (absolute) beginners én mensen die al langer hoepelen. Je  wordt gegarandeerd vrolijk van deze leuke dans workout. De focus ligt op,  fitheid, uithoudingsvermogen en plezier.
Al dansend doen we per liedje leuke  bewegingen met de hoepel, maar het is geen les vol spectaculaire trucjes. We  gaan vooral veel hoepelen om ons middel en enkele leuke simpele hoepel moves en  poses doen om je hartslag lekker omhoog te krijgen.  De hoepels en muziek worden geregeld, maar als  je al een eigen hoelahoep hebt mag je die zeker meenemen. Kleding:  (sport)kleding en katoenen shirt
Docent: Eva Hoops,  gecertificeerd Hoop Love Coach.

HOOP DANCE
Hoopdance is niet alleen hoepelen  om je middel, je leert ook verschillende leuke hoelahoep trucjes terwijl je  danst, die we aan het eind van elke les in een flow sessie aan elkaar plakken.  Dit is de Nederlandse variant van de Hoop Love Dance workout waarbij je 4-8  hoopdance trucjes leert met variaties per trucje waardoor het voor alle niveaus  en alle leeftijden leuk en leerzaam is.
De hoepels en muziek worden geregeld, maar als je al een eigen  hoelahoep hebt mag je die zeker meenemen. Kleding: (sport)kleding en katoenen  shirt.
Docent: Eva Hoops,  gecertificeerd Hoop Love Coach.

Wij kunnen niet wachten om jullie weer te zien en te mogen ontvangen in onze OUTDOOR GYM.Zie mijn Facebook pagina voor het actieve rooster en overige info. omtrent het buiten programma.