ONLINE PORTAAL & APPS

BIG DIFFERENCE maakt gebruik van een online LIJSTIJL portaal inclusief persoonlijke Food & Trainingsapp vol mogelijkheden.

Met behulp van deze korte uitleg word je snel bekend met de basismogelijkheden van de LIJFSTIJL mobiele apps, waarmee je jouw eigen leefstijl kan verbeteren.
Indien je een persoonlijke coaching en/of trainingsprogramma hebt, zullen er al enkele stappen vooraf zijn uitgevoerd door jouw coach. Ook houden wij via dit uitgebreide portaal online contact en kan jouw coach alle stappen volgen die jij zet naar een verbeterde leefstijl.

Heb je geen coaching of personal training maar wil je wel gebruik maken van de apps, dan is dat zeker mogelijk.
Voor €20,= per 12wk kan jij zelf aan de slag gaan. Hiervoor krijg je een uitgebreide beschrijving via de mail toegestuurd. Op deze manier kan je alle stappen voor het instellen van jouw portaal en apps, thuis op het gemak doorlezen en compleet inrichten naar jouw doelstelling.

De mobiele apps zijn een zeer belangrijk onderdeel van jouw begeleidingsprogramma. Je gaat ze namelijk gebruiken om:

• Jouw LIJFSTIJL doelen in te plannen en uit te voeren voor; dagelijks bewegen, voedingsdagboek en wekelijkse trainingen.
• De juiste kennis op te doen: door middel van leerzame berichten en opdrachten leer je WAT, maar vooral ook WAAROM dat nodig is om jouw LIJFSTIJL plannen vol te houden.
• Gemotiveerd te blijven: bijhouden van jouw voortgang, deelnemen aan uitdagingen, verdienen van badges, behalen van fitpunten, etc dragen in grote mate mee.