PERSONAL COACHING EN COMBINATIE PAKKETTEN: 

Big Difference Lifestyle vind het belangrijk om bij te kunnen dragen aan de specifieke wensen van diverse doelgroepen. Hiervoor bieden wij meerdere pakketten aan met een diversiteit aan coaching en training.
Daarnaast zijn wij aangesloten bij het landelijke Lijfstijlcoaches platform om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij maken als partners van Lijfstijlcoaches gebruik van een uitgebreid online begeleidingsportaal. Hierdoor kunnen wij alle deelnemers ook online voorzien van de nodige support. In het portaal en apps vind je daarnaast veel extra kennisgroepen, uitdagingen, voortgang registraties, voeding, beweeg en trainingsplannen ter motivatie.

Alle coaching en personal training pakketten hebben een minimale afname van 24 weken, om zo naar een duurzaam resultaat toe te kunnen werken.
Voorafgaand plannen wij het eenmalige KICK-START consult, voorzien van een uitgebreide intake met vragenlijsten.

Tijdens dit consult komen de volgende elementen aan bod: Leefstijl analyse, start meting en nemen we de balans op om te zien of het gewenste pakket het beste past bij jou persoonlijk, jouw doelstelling en hulpvraag. Hierop maken we een gericht & haalbaar plan.

Als extra service zijn alle pakketten voorzien van de LIJFSTIJL Food- & Training app. Deze bijbehorende mobiele apps zijn een zeer belangrijk onderdeel van het begeleidingsprogramma. 
Je gaat ze namelijk gebruiken om:
• Jouw leefstijl plannen uit te voeren voor; dagelijks bewegen, voedingsinname en wekelijkse trainingen.
• De juiste kennis op te doen: doormiddel van leerzame berichten en opdrachten leer je WAT, maar vooral ook WAAROM dat nodig is om jouw leefstijl plannen vol te houden.
• Gemotiveerd te blijven: bijhouden van jouw voortgang, deelnemen aan uitdagingen, verdienen van badges, behalen van fitpunten, etc. dragen in grote mate mee.


 
BIG DIFFERENCE PERSONAL COACHING PAKKETTEN:


PERSONAL COACHING: BASIS 
Weeg & meet consult

Naast voldoende bewegen & sporten is gezonde voeding belangrijk. Voeding heeft niet alleen invloed op jouw lichaamsgewicht, vetpercentage en spiermassa, maar bepaalt ook voor een gedeelte hoe jij je voelt en/of lekker in je vel zit. Door goed te eten ben je gezonder, energieker en presteer je ook beter. Ook jouw trainingsresultaten zijn dus voor 80% te danken aan het juiste voedingspatroon. Of je nu een paar kilootjes kwijt wilt, gespierder wilt worden of aan een betere conditie werkt, door je progressie te blijven monitoren en de juiste voedingsinname met een op maat gemaakt beweeg/trainingsplan is van doorslaggevend belang voor jouw progressie. Dus ben jij op zoek naar BASIS voeding-, beweging- en trainingsadvies en daarbij een plan die voldoet aan jouw wensen in combinatie van tussentijds weeg & meet consult afspraken om zo jouw vorderingen te monitoren, dan is dit pakket een uitstekende BASIS.


PERSONAL COACHING: COMPLEET 

Voedingsconsult
De doelgroep die willen afslanken voor hun gezondheid en hiervoor meer persoonlijke begeleiding willen krijgen, kunnen kiezen voor dit uitgebreidere COMPLEET voeding begeleidingspakket.
Tijdens deze consulten meten we jouw progressies, nemen we jouw
voeding dagboek & beweegactiviteiten door. Daarnaast maken we tijdens de coaching gebruik van bijpassende bewustwordingsopdrachten voor meer inzicht in het h
oe, wat en waarom... maar ook welke valkuilen en verleidingen zijn er aanwezig.
Big Difference maakt geen gebruik van speciale diëten, kant en klare voedingsproducten, afslank supplementen of andere bijzondere dingen, die niet thuis horen in een gezonde levensstijl. Wij gaan uit van jouw eigen kracht!!  
Afslanken doen wij doormiddel van het lichaam te activeren met gezonde voeding, beweging en een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning. Kan jij jezelf hier helemaal in vinden en wil je een flinke stok achter de deur bij het behalen van jouw afslank doelen, neem dan vrijblijvend contact op, zodat wij binnenkort samen aan de slag kunnen. 


PERSONAL COACHING: LEEFSTIJL

Leefstijl coaching consult
Dit pakket is het meest uitgebreidste coaching pakket en staat voor intensief "samen" werken aan jouw gezonde leefstijl doelen doormiddel van coaching. 
Vormt jouw huidige levensstijl een risico voor jouw gezondheid, ervaar je te veel stress of mis je de juiste balans tussen inspanning en ontspanning en wil je hier een duurzame verandering in aanbrengen met professionele ondersteuning? Dan kan een Leefstijl coach jou zeker op weg helpen. 
Een verbeterde levenskwaliteit krijg je helaas niet alleen door het volgen van (weer) een dieet, af en toe bewegen/sporten of datgene te blijven doen waar je niet gelukkig van wordt. Nee, een gezondere levenskwaliteit staat voor een duurzaam en blijvend resultaat
 met een positieve invloed op jouw eigen identiteit en het gedrag wat daaruit volgt.

In dit uitgebreide pakket staan de elementen, gedragsonderzoek, persoonlijk inzicht, intrinsieke motivatie, zingeving en welbevinden bovenaan. 
Ga jij deze persoonlijke uitdaging aan om de gezondste, fitste maar zeker ook de gelukkigste versie van jezelf te worden? Dan nodigen wij jou van harte uit om samen met ons dit verdiepende coaching traject te starten. 


PERSONAL TRAINING 

1 op 1, duo of buddy's training

Het Personal training pakket bied jouw diverse handvaten die nodig zijn om een optimale fitheid & trainingsresultaat te verkrijgen. 
Of jij nou een beginnende sporter bent en niet goed weet hoe je moet beginnen of een gevorderde sporter maar het lukt jou niet om de juiste progressie te boeken, samen trainen met een personal trainer betekend effectief doelen behalen.
Ook als je net hersteld bent van een ziekte/aandoening en je graag verantwoord en veilig, weer fit & krachtig wilt worden kan een personal trainer veel voor jou betekenen.
Dus ontbreekt het jou aan voldoende kennis, motivatie of doorzettingsvermogen om effectief doelen te behalen en heb je hiervoor een stok nodig achter de deur? 
Dan is het Personal training pakket zeker het geschikte pakket voor jou!  
Dit pakket is goed te combineren met het personal coaching pakket COMPLEET voor extra ondersteuning tijdens een afslankdoel. 

Wil je samen als duo getraind worden, dan kan het 2de pakket 50% korting ontvangen, mits hetzelfde trainingsschema gehanteerd kan worden. Deze korting geldt niet op een extra personal coaching pakket.

Het Personal Group "buddy's" trainingspakket is een speciaal aanbod voor jou en je familie/ vrienden groep. Stel je eigen groep samen (4 pers) en verdeel de kosten. Maak samen gebruik van alle voordelen van een personal trainer. Effectief en volgens jullie wensen op de gewenste tijden/dagen. Alle trainingen kunnen zowel op locatie als aan huis plaats vinden en worden altijd samen vooraf ingepland. 
BIG DIFFERENCE COMBINATIE PAKKETTEN 


FIT & HEALTHY BATTLE'S

Leefstijl cursussen & groepstrainingen

Big Difference biedt een specifieke 
leefstijl cursussen aan.

Bij een ongezonde leefstijl en/of overgewicht is de combinatie van professionele coaching op leefstijl, voeding, beweging & gedrag extra belangrijk voor het verbeteren van de algehele gezondheid. Beweging, sporten, een gezonde levensstijl verkleint o.a. de kans op een te hoge bloeddruk, diabetes 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. 
 
De FIT & HEALTHY battle's worden aangeboden met diverse tijdsduur fases van 10wk tot aan 11 mnd. 2 a 3x per week wordt er op vaste tijden/dagen gezamenlijk getraind en vinden altijd plaats in een kleinschalige groep met dezelfde doelstelling "FIT & HEALTHY" worden. Alle deelnemers ontvangen, naast een persoonlijke leefstijl plan ook personal (groep) coaching die bestaat uit leerzame workshops, presentaties, groepsuitdagingen, fysieke testen, leefstijl opdrachten en/of individuele gewichtsconsulten. De trainers en coaches zijn actief betrokken bij jouw persoonlijke ontwikkeling en sturen bij waar nodig voor een zo optimaal mogelijk eind resultaat. 


De trainingen zijn op basis van functioneel bewegen in circuit en set vorm waarbij de trainingen gericht zijn op het verbeteren van de 5 grond motorische eigenschappen: 

Coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Alle trainingen kunnen individueel aangepast worden, hierdoor is het instap niveau toegankelijk en kan iedereen deelnemen op zijn of haar eigen niveau.


Zet jij de 1ste stap, dan zetten we samen de 2de, make the DIFFERENCE!SMALL GROUP TRAINING 

Samen doelen behalen & individueel lifestyle verbetering
Is Personal training net een stapje te ver voor jou maar wil je toch graag de voordelen ervaren van een kleinschalige groepstraining met extra persoonlijke begeleiding?  Dan past Small Group training wellicht goed bij jou. Doordat je samen kleinschalig traint kan de trainer goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstellingen en jou hier persoonlijk op coachen en motiveren om maximaal resultaat uit je training te halen. Deelname aan deze trainingen kan exclusief personal coaching maar ook gecombineerd worden en wordt in 3 verschillende vormen aangeboden.  

1. SGT START pakket bevat 1-3 x per week deelname aan de Small Group trainingen in combinatie met het zelfstandig gebruik maken van jouw uitgebreide online lifestyle portaal waarin jij kan meedoen aan uitdagingen, beschikt over een uitgebreide kennis bank, jouw voortgangsregistratie kan bijhouden en de daarbij horende LIJFSTIJL food & training apps.

2. SGT BASIS pakket bevat 1-3 x per week deelname aan de small Group trainingen, online lifestyle portaal, LIJFSTIJL Food & Training apps. 1x per kwartaal een 

BASIS weegconsult om zo jouw persoonlijke progressie te monitoren en eventueel samen bij te sturen waar nodig.


3. SGT COMPLEET bevat 1-3 x per week deelname aan de small Group trainingen, online lifestyle portaal en bijbehorende LIJFSTIJL Food & Training apps.
1x per maand COMPLEET voedingsconsult z
o kunnen wij alles op alles zetten om jouw doelstellingen te gaan behalen. 


Trainen in een Small Group betekend  een totale verbetering voor jouw uithoudingsvermogen, spierkracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit maar ook FUN staat ten alle tijden centraal. De tijdsduur van de trainingen zijn gemiddeld 50/55 minuten en naast de geweldige compound fitness oefeningen wordt er ook functioneel getraind met materiaal die het HELE lichaam uitdaagt om mee te werken.