PERSONAL COACHING & LIFESTYLE BATTLE'S

Big Difference Lifestyle vind het belangrijk om bij te kunnen dragen aan de specifieke wensen van diverse doelgroepen. Hiervoor bieden wij meerdere programma's aan met een diversiteit aan coaching en personal trainingen.
Daarnaast zijn wij aangesloten bij het landelijke Lijfstijlcoaches platform om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij maken als partners van Lijfstijlcoaches gebruik van een uitgebreid online begeleidingsportaal. Hierdoor kunnen wij alle deelnemers ook online voorzien van de nodige support. In het portaal en apps vind je daarnaast veel extra kennisgroepen, uitdagingen, voortgang registraties, voeding, beweeg en trainingsplannen ter motivatie.


Voorafgaand aan een persoonlijk programma plannen wij het eenmalige KICK-START consult in. 

Tijdens dit consult komen de volgende elementen aan bod: Leefstijl analyse, start meting en nemen we de balans op om te zien of het gewenste pakket het beste past bij jou persoonlijk, jouw doelstelling en hulpvraag. Hierop maken we een gericht & haalbaar plan.

Als extra service zijn al onze programma's voorzien van een LIJFSTIJL Food- & Training app. Deze bijbehorende mobiele apps zijn een zeer belangrijk onderdeel van het begeleidingsprogramma. 
Je gaat ze namelijk gebruiken om
• Jouw leefstijl plannen uit te voeren voor; dagelijks bewegen, voedingsinname en wekelijkse trainingen.
• De juiste kennis op te doen: doormiddel van leerzame berichten en opdrachten leer je WAT, maar vooral ook WAAROM dat nodig is om jouw leefstijl plannen vol te houden.
• Gemotiveerd te blijven: bijhouden van jouw voortgang, deelnemen aan uitdagingen, verdienen van badges, behalen van fitpunten, etc. dragen in grote mate mee.


 
BIG DIFFERENCE COACHING PROGRAMMA'S:


1. PERSONAL COACHING BASIS 
Weeg & meet consult

Naast voldoende bewegen & sporten is gezonde voeding belangrijk. Voeding heeft niet alleen invloed op jouw lichaamsgewicht, vetpercentage en spiermassa, maar bepaalt ook voor een gedeelte hoe jij je voelt en/of lekker in je vel zit. Door goed te eten ben je gezonder, energieker en presteer je ook beter. Ook jouw trainingsresultaten zijn dus voor 80% te danken aan het juiste voedingspatroon. Of je nu een paar kilootjes kwijt wilt, gespierder wilt worden of aan een betere conditie werkt, door je progressie te blijven monitoren en de juiste voedingsinname met een op maat gemaakt beweeg/trainingsplan is van doorslaggevend belang voor jouw progressie. Dus ben jij op zoek naar BASIS voeding-, beweging- en trainingsadvies en daarbij een plan die voldoet aan jouw wensen in combinatie van tussentijds weeg & meet consult afspraken om zo jouw vorderingen te monitoren, dan is dit programma een uitstekende BASIS.


2. PERSONAL COACHING COMPLEET 

Gewicht & voedingsconsult
De doelgroep die willen afslanken voor hun gezondheid en hiervoor meer persoonlijke begeleiding willen krijgen, kunnen kiezen voor dit uitgebreidere COMPLEET gewicht/voeding begeleidingsprogramma.
Tijdens deze consulten meten we jouw progressies, nemen we jouw voeding dagboek & beweegactiviteiten door. Daarnaast maken we tijdens de coaching gebruik van bijpassende bewustwordingsopdrachten voor meer inzicht in het hoe, wat en waarom... maar ook welke valkuilen en verleidingen zijn er aanwezig.
Big Difference maakt geen gebruik van speciale diëten, kant en klare voedingsproducten, afslank supplementen of andere bijzondere dingen, die niet thuis horen in een gezonde levensstijl. Wij gaan uit van jouw eigen kracht!!  
Afslanken doen wij doormiddel van het lichaam te activeren met gezonde voeding, beweging en een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning. Kan jij jezelf hier helemaal in vinden en wil je een flinke stok achter de deur bij het behalen van jouw afslank doelen, neem dan vrijblijvend contact op, zodat wij binnenkort samen aan de slag kunnen. 


3. PERSONAL COACHING LEEFSTIJL

Leefstijl coaching sessies
Dit programma is ons meest uitgebreidste coaching programma en staat voor intensief "samen" werken aan jouw gezonde doelen doormiddel van leefstijlcoaching. 
Dus vormt jouw huidige levensstijl een risico voor jouw gezondheid, ervaar je te veel stress of mis je de juiste balans tussen inspanning en ontspanning en wil je hier een duurzame verandering in aanbrengen met professionele ondersteuning? Dan kan een Leefstijl coach jou zeker op weg helpen. 
Een verbeterde levenskwaliteit krijg je helaas niet alleen door het volgen van (weer) een dieet, af en toe bewegen/sporten of datgene te blijven doen waar je niet gelukkig van wordt. Nee, een gezondere levenskwaliteit staat voor een duurzaam en blijvend resultaat
 met een positieve invloed op jouw eigen identiteit en het gedrag wat daaruit volgt.

In dit uitgebreide programma staan de elementen: gedragsonderzoek, persoonlijk inzicht, intrinsieke motivatie, zingeving en welbevinden bovenaan. 
Ga jij deze persoonlijke uitdaging aan om de gezondste, fitste maar zeker ook de gelukkigste versie van jezelf te worden? Dan nodigen wij jou van harte uit om samen met ons dit verdiepende coaching traject te starten. BIG DIFFERENCE LIFESTYLE BATTLE'S

"FIT & HEALTHY"

Leefstijl cursus & personal group training

Big Difference biedt specifieke 
leefstijl cursussen aan.

Bij een ongezonde leefstijl en/of overgewicht is de combinatie van professionele coaching op leefstijl, voeding, beweging & gedrag extra belangrijk voor het verbeteren van de algehele gezondheid. Beweging, sporten, een gezonde levensstijl verkleint o.a. de kans op een te hoge bloeddruk, diabetes 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. 
 
Onze FIT & HEALTHY battle's worden aangeboden voor diverse afslank doelen en in tijdstermijnen van 10wk tot aan 11 mnd.
2x per week wordt er op vaste tijden/dagen gezamenlijk getraind en vinden altijd plaats in een kleinschalige groep met dezelfde doelstelling "FIT & HEALTHY" worden. Alle deelnemers ontvangen, naast een persoonlijke leefstijl plan ook personal (groep) coaching die bestaat uit leerzame workshops, presentaties, groepsuitdagingen, fysieke testen, leefstijl opdrachten en/of 
individuele gewichtsconsulten. De trainers en coaches zijn actief betrokken bij jouw persoonlijke ontwikkeling en sturen bij waar nodig voor een zo optimaal mogelijk eind resultaat. 


De trainingen zijn op basis van functioneel bewegen in circuit waarbij de trainingen gericht zijn op het verbeteren van de 5 grond motorische eigenschappen: 

Coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Alle trainingen kunnen individueel aangepast worden, hierdoor is het instap niveau toegankelijk en kan iedereen deelnemen op zijn of haar eigen niveau.


Zet jij de 1ste stap, dan zetten we samen de 2de, make the DIFFERENCE!