PERSONAL GROUP TRAININGEN & GROEPSLESSEN

De Personal Group trainingen worden binnenkort uitgebreid, hou hiervoor de
BIG NEWS en mijn FB pagina in de gaten.

Alle indoor trainingen vinden voorlopig plaats bij het MFC Te Haere Yerseke en bij goed weer op het gemeente grasveld achter de korfbal vereniging Volharding.


PERSONAL GROUP TRAINING: FUNCTIONAL FIT 
Functionele training
Functional FIT bestaat uit een trainingsmethode waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met bewegingspatronen (dus geen geïsoleerde oefeningen in machines) welke ook in het dagelijkse leven voorkomen, denk aan tillen/trekken/duwen en roteren en welke dus daadwerkelijk functioneel voor je zijn. Ons lichaam is ontworpen om te bewegen en bijvoorbeeld niet om ineengezakt de hele dag over een computer gebogen te zitten. 
Functionele training kan helpen om een slechte houding en onbalans te corrigeren.
Daarnaast biedt Functionele training fantastische workouts voor vetverbranding door het gebruik van full body oefeningen die kracht en uithoudingsvermogen vergroten en metabolisme stimuleert waarbij geen enkele minuut van je workout verloren gaat.
Iedere functionele workout daagt je lichaam uit op het gebied van mobiliteit, kracht, stabiliteit, coördinatie en flexibiliteit waardoor functional training er voor zorgt dat je een gezond en sterk lichaam zult krijgen zonder blessures.
FUNCTIONAL FIT TRAINING wordt 1x per week aangeboden en is diverse keren per jaar beschikbaar in combinatie met het FIT & HEALTHY afslank programma. 
Onder begeleiding van een professionele trainers kunnen er max 8 pers. per training reserveren. 

D0 20:15 

PERSONAL GROUP TRAINING: W.O.W
Spierconditie, Shape & Spiermassa activatie 
De WOW's zijn wekelijks variërende Fitness "workout's of the week" en meedoen aan de trainingen betekend een totale verbetering voor jouw spieruithoudingsvermogen, shape en spierkracht. De tijdsduur van de trainingen zijn gemiddeld 45 minuten en bij veel fitness oefeningen wordt er naast het trainen met barbells en dumbells ook gebruik gemaakt van materiaal die het HELE lichaam uitdaagt om mee te werken bij de uitvoering van de oefening. 
De WOW wordt in 2 verschillende vormen aangeboden.

1. WOW SHAPE is een full body fitness circuit en richt zich naast het vergroten van de spieruithoudingsvermogen ook op het shapen van het lichaam. De intensiteit van deze workout ligt middelmatig hoog en ook prima geschikt voor meer vetverbranding.
2. WOW MUSCLE is dezelfde oefeningen als de WOW SHAPE maar richten we ons meer op de juiste techniek voor meer spiermassa activatie en er wordt er juist getraind in diverse sets vormen.
Omdat het hele lichaam in één keer wordt getraind, zijn de effecten van de WOW trainingen t.o.v. reguliere fitnesstraining minstens net zo groot, dan niet groter. 
Onder begeleiding van een professionele trainers kunnen er max 8 pers. per training reserveren. 
Wo 19:15 WOW SHAPE
Do  10:15 WOW MUSCLE


GROEPSLES OUTDOOR: FITCAMP 
Conditie training
FITCAMP trainingen zijn wekelijkse variërende groepslessen die veel bijdragen aan een goede gezondheid. Tijdens de bootcamps worden er veel verschillende spiergroepen getraind en verbeter je jouw conditie. Een win-win situatie dus!  De tijdsduur van de training is rond de 45/60 minuten. Tijdens de Fitcamp-lessen staan plezier en gezelligheid centraal. Onder leiding van een enthousiaste trainer en regelmatig opzwepende muziek zijn de lessen altijd een feestje om te volgen. Daarnaast vinden veel sporters het leuk om als groep naar een doel toe te werken. 
Ook de lachspieren tijdens de groepslessen genoeg getraind! ;-)

Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er 10-20 pers. per training reserveren. 

Beschikbaar op:
Ma 18:45 Meetingpoint MFC Te Haere Yerseke
Do 18:45 Zomer Beach editie op het Strandje Yerseke (voorjaarsvak t/m 1 okt.)
Zo 10:15 en bij voldoende animo om 11:15 Meetingpoint Jeugdhonk in Hansweert

GROEPSLES INDOOR: BBBOOTY 
Buik - benen - billen Shape training
BBBOOTY pakt de drie belangrijke B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! Tijdens deze matig intensieve maandelijks variërende workout train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van lichte cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je extra calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die hun BBB zone willen shapen. Door het gebruik van diverse klein materiaal train je altijd op een gevarieerde manier. We maken bijvoorbeeld gebruik van gewichtjes en halterstangen, maar ook met dynabands. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd, waardoor je spieren krachtiger worden en je vetpercentage verlaagd zal worden. 
Onder begeleiding van een gemotiveerde trainer kunnen er max 12 pers. per les reserveren. 
Ma 10:15  Wo.20:15