PERSONAL TRAINING & PERSONAL SMALL GROUP 


PERSONAL TRAINING

Privé training 1 op 1 of in duo 

Personal training bied jouw handvaten die nodig zijn om een optimale fitheid & trainingsresultaat te verkrijgen. 
Of jij nou een beginnende sporter bent en niet goed weet hoe je moet beginnen of een gevorderde sporter maar het lukt jou niet om de juiste progressie te boeken, samen trainen met een personal trainer betekend effectief doelen behalen.
Ook als je net hersteld bent van een ziekte/aandoening en je graag verantwoord en veilig, weer fit & krachtig wilt worden kan een personal trainer veel voor jou betekenen.
Dus ontbreekt het jou/jullie aan voldoende kennis, motivatie of doorzettingsvermogen om effectief doelen te behalen of wil je graag privé trainen voor (nog) meer resultaat dan is het Personal training programma zeker het geschikte pakket voor jou! Inclusief fitness testen en check-up.
Dit programma is zeer goed uit te breiden met een personal coaching programma ter extra ondersteuning en begeleiding bij jouw afslank doelen. 

Wil je samen als duo getraind worden, dan krijgen jullie het 2de PT programma met 50% korting. Deze korting geldt niet op een combi deal met een extra personal coaching programma.

WANNEER: In onderling overleg

LOCATIE:    Lifestyle studio in de Noordzandstraat 30 Yerseke


PERSONAL SMALL GROUP TRAINING

Samen doelen behalen & individuele leefstijl verbetering

Is Personal training net een stapje te ver voor jou maar wil je toch graag de voordelen ervaren van een kleinschalige groepstraining met extra persoonlijke begeleiding?  Dan past Personal Group training wellicht beter bij jou. Doordat je samen kleinschalig traint kan de trainer goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstellingen en jou hier persoonlijk op coachen en motiveren om maximaal resultaat uit je training te halen.
Kies jouw gewenste SGT programma voor OPTIMAAL resultaat.

 

1. SGT START programma

Bevat deelname aan de Small Group trainingen in combinatie met  jouw persoonlijke online lifestyle portaal en apps. Hierin kan jij zelfstandig meedoen aan diverse uitdagingen, beschik je over een uitgebreide kennis bank en kan je jouw voortgangsregistratie bijhouden voor een goede START.

2. SGT BASIS programma

Bevat alles van het SGT START programma maar dan inclusief BASIS weegconsulten om samen met jouw coach de persoonlijke progressie te monitoren en eventueel bij te sturen waar nodig voor nog meer resultaat.

3. SGT COMPLEET programma

Dit is het uitgebreidste combinatie programma en bevat naast personal group trainingen ook uitgebreide persoonlijke gewicht & voedingsconsulten, waardoor jij alles op alles kunt zetten om zo jouw persoonlijke doelstellingen zo COMPLEET mogelijk te gaan behalen.


PERSONAL GROUP TRAINING: FUN-FIT
Functioneel circuittraining
FUN-FIT bestaat uit een trainingsmethode waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met vrije bewegingspatronen (geen geïsoleerde oefeningen in machines) welke ook in het dagelijkse leven voorkomen, denk aan tillen/trekken/duwen/roteren en welke dus daadwerkelijk functioneel voor je zijn. Ons lichaam is ontworpen om te bewegen en Functionele training kan hierbij helpen om een slechte houding en onbalans te corrigeren.
Daarnaast biedt Functionele training ook fantastische workouts voor vetverbranding door het gebruik van full body oefeningen die kracht en uithoudingsvermogen vergroten en het metabolisme stimuleert waarbij geen enkele minuut van je workout verloren gaat. 
In iedere workout van gem. 50/55 min. zit ook een FUN factor doormiddel van bijvoorbeeld vrij boksen op de bokszak. Handschoenen zijn hiervoor beschikbaar.

Coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid wordt getraind wat ervoor zorgt dat je een gezond en sterk lichaam zult krijgen zonder blessures. We maken gebruik van Battle Rope, TRX, Speedladder, Box, Kettle bell, Monkey bar, gewicht ballen, weightbags, sled, airbike & roeier.

Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er max 8 a 10 personen per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.

WANNEER: Di.19:00 & Wo.10:00 

LOCATIE:    Lifestyle studio in de Noordzandstraat 30 YersekePERSONAL GROUP TRAINING: W.O.W.
Full-body Fitness workout
De WOW is een wekelijks variërende FITNESS "Workout Of the Week"
Alle oefeningen worden gedaan op tijd en in sets vorm en vinden plaats in 2 rondes. Meedoen aan de fullbody Fitness trainingen betekend een totale verbetering voor jouw spieruithoudingsvermogen, shape en spierkracht. De tijdsduur van de trainingen zijn gem. 50/55 min. en we maken voornamelijk gebruik van losse barbells, schijven en dumbells maar ook de cable-cross staat vaak op het trainingsprogramma. 
Omdat het hele lichaam in één keer wordt getraind, zijn de effecten van de WOW trainingen t.o.v. reguliere vrije fitnesstraining minstens net zo groot, dan al niet groter. 
Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er max 8 pers. per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.

WANNEER: Ma. 10:00 & 18:45 en Do. 10:00 & 19:00

LOCATIE:    Lifestyle studio in de Noordzandstraat 30 YersekePERSONAL GROUP TRAINING: BBBOOTY
Buik - benen - billen  Lady's only 
BBBOOTY pakt de drie belangrijke B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen maar we hebben ook aandacht voor de overige spieren. Tijdens deze maandelijks variërende workout, train je jouw "probleem gebieden" met behulp van specifieke krachtoefeningen. 
Ook verbrandt je bovendien nog eens extra calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker en sterker maken van je lichaam!
BBB is daarom de perfecte  workout voor lady's die hun BBB zone extra willen shapen maar daarnaast ook aandacht willen besteden aan de overige spiergroepen. Door het gebruik van
diverse klein & groot kracht materiaal, train je altijd op een gevarieerde manier.
We maken o.a. gebruik van gewichten, dumbells, schijven, barbells kettlebells en dynabands en door het toevoegen van extra weerstand aan de oefeningen wordt je elke keer iets meer uitgedaagd.

Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er
max 9 pers. per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.

WANNEER: Di. 10:00 en Wo.19:00  &  20:00
LOCATIE:    Lifestyle studio in de Noordzandstraat 30 Yerseke


PERSONAL GROUP TRAINING: MUSCLE MANIA
Krachttraining Man only

Muscle mania is een maandelijkse variërende training van gem. 60min. en beschikbaar voor de mannen die net ff iets extra's willen dan een standaard individuele krachttraining in een open GYM. Of die in het dagelijks leven te weinig tijd ervaren en in 1 a 2 trainingen per week optimaal resultaat willen behalen. We gaan altijd van start met een fit-kracht test en herhalen deze periodiek om zo de individuele prestaties te kunnen meten en te verbeteren. Eerst besteden we aandacht aan de juiste techniek van de oefeningen, welke we na deze opwarm set overgaan naar echte werksets met een goede individuele opbouw qua intensiteit en doelstelling. Iedereen traint op eigen niveau en tempo en haalt eruit wat erin zit.
Individueel maak je gebruik van onze Big-Difference trainingsapp of het trainingsschema op papier om zo wekelijks de progressie goed te kunnen op volgen. De oefeningen bestaan voornamelijk uit de geweldige compounds zoals deadliften, squats, pull-ups en bench press en woorden aangevuld met overige oefeningen waarbij de core niet wordt vergeten.
De doelstelling van een MUSLCE MANIA training is dus, trainen met een goede techniek, goede opbouw voor spiermassa activatie en dat in een zo'n effectief mogelijke tijd!!

WANNEER: Di & Do 20:00

LOCATIE:  LIFESTYLE STUDIO NOORDZANDSRT. 30 YERSEKE


PERSONAL GROUP TRAINING: BOKS-FIT
Boks & fitness training
BOKS-FIT is onze Fitness work-out inclusief (kick)boks technieken en stelt je uithoudingsvermogen flink op de proef.

(kick)Boksen is intensief, krachtig, afwisselend, energiek en werkt tevens als een mooie uitlaatklep. In combinatie met krachtoefeningen ontstaat er een complete work-out.
Bij het regulieren (kick)boksen wordt er ook aan sparren gedaan maar bij BOKS-FIT niet en trainen we naast de krachtoefeningen, op pads, handschoenen en individueel op de zak.
Het aanleren van de juiste basis technieken staat centraal. 
Je zal jezelf verbeteren op o.a. kracht, conditie, lenigheid, snelheid en weerbaarheid. Daarnaast wordt je Core onderhanden genomen en creëer je een sterke basis waar je op kan bouwen. 
Deze Small Group training is tevens ook ideaal for weight loss en daarbij je zelfvertrouwen een boost te geven!
Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er max 8-10 pers. per training reserveren om zo de persoonlijke begeleiding goed te kunnen waarborgen. 

WANNEER: ?
LOCATIE:    LIFESTYLE STUDIO NOORDZANDSRT. 30 YERSEKE

LET OP: Nog niet beschikbaar 


OUTDOOR GROEPSLES: FIT-CAMP 
Algehele conditie & krachttraining
FITCAMP trainingen zijn wekelijkse variërende BOOTCAMP lessen die veel bijdragen aan een goede gezondheid. Tijdens de bootcamps worden er veel verschillende spiergroepen getraind en verbeter je de algehele conditie. Een win-win situatie dus! 
De tijdsduur van de training is gem. 55 minuten. Tijdens de Fitcamp-lessen staan plezier en gezelligheid centraal. Onder leiding van een enthousiaste trainer en regelmatig opzwepende muziek zijn de lessen altijd een feestje om te volgen. 

Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er 7-20 pers. per training reserveren. 

LOCATIE YERSEKE: 
Ma. 20:00
Meetingpoint: voor de studio of op het moerzichtplein. 

Zomer Beach editie is op het Strandje Yerseke (1 April. tot 1 okt.)

LOCATIE HANSWEERT:
Zo. 10:00 & 11:00
Meetingpoint: Jeugdhonk, pannaveld onderaan de dijk of op het strandje. 


* Deelnamen aan alle trainingen gaat vooraf op reservering. 
Nog geen lid en graag ook deelnemen? Vul het contact formulier in op deze site.