PERSONAL TRAINING & SMALL GROUP ROOSTER


PERSONAL TRAINING

Privé training 1 op 1 of duo 

Personal training bied jouw handvaten die nodig zijn om een optimale fitheid & trainingsresultaat te verkrijgen. 
Of jij nou een beginnende sporter bent en niet goed weet hoe je moet beginnen of een gevorderde sporter maar het lukt jou niet om de juiste progressie te boeken, samen trainen met een personal trainer betekend effectief doelen behalen.
Ook als je net hersteld bent van een ziekte/aandoening en je graag verantwoord en veilig, weer fit & krachtig wilt worden kan een personal trainer veel voor jou betekenen.
Dus ontbreekt het jou/jullie aan voldoende kennis, motivatie of doorzettingsvermogen om effectief doelen te behalen of wil je graag privé trainen voor (nog) meer resultaat dan is het Personal training programma zeker het geschikte pakket voor jou! Inclusief fitness testen en check-up.
Dit programma is zeer goed uit te breiden met een personal coaching programma ter extra ondersteuning en begeleiding bij jouw afslank doelen. 

Wil je samen als duo getraind worden, dan krijgen jullie het 2de PT programma met 50% korting. Deze korting geldt niet op een combi deal met een extra personal coaching programma.


WANNEER: PT gaat altijd in onderling overleg en PGT (groepstraining) gaat volgens een vast rooster.

LOCATIE:   
Big Difference Lifestyle studio, Lepelstraat 7a Yerseke


SMALL GROUP TRAINING (SGT)

Samen doelen behalen & individuele leefstijl verbetering

Is Personal training net een stapje te ver voor jou maar wil je toch graag de voordelen ervaren van een kleinschalige groepstraining met extra persoonlijke begeleiding?  Dan past 1 van onze Small Group trainingen wellicht beter bij jou. Doordat je samen kleinschalig traint kan de trainer goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstellingen en jou hier persoonlijk op coachen en motiveren om maximaal resultaat uit je training te halen.
Kies eerst het gewenste SGT programma en doe dan mee in 1 of meerdere Small Groups, zie aanbod hieronder.

 

1. SGT START programma

Bevat deelname aan onze Small Group trainingen in combinatie met ons online lifestyle portaal en apps. Hierin kan jij zelfstandig meedoen aan diverse uitdagingen en beschik je over een eigen uitgebreide kennis bank.
1x per kwartaal kan je een vrijblijvend evaluatie/advies gesprek inplannen met de trainer/coach.

2. SGT COMPLEET programma

Het COMPLEET programma is een uitgebreid combinatie programma en bevat naast de Small Group trainingen ook maandelijks individuele weeg & voedingsconsulten op maat. 


3. SGT VIP programma

Ons meest efficiënte combi programma is het VIP traject!
Want naast de Small Group trainingen ontvang jij ook 10 leefstijl sessies incl. weegmomenten. Samen met jouw eigen persoonlijke coach, ga je alles op alles zetten met als resultaat, een duurzaam healthy lifestyle en een gezond gewicht.


BIG DIFFERENCE SMALL GROUP AANBOD:


SMALL GROUP: FUN-FIT
Functioneel circuittraining

FUN-FIT bestaat uit een trainingsmethode waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met vrije bewegingspatronen (geen geïsoleerde oefeningen in machines) welke ook in het dagelijkse leven voorkomen, denk aan tillen/trekken/duwen/roteren en welke dus daadwerkelijk functioneel voor je zijn. Ons lichaam is ontworpen om te bewegen en Functionele training kan hierbij helpen om een slechte houding en onbalans te corrigeren.
Daarnaast biedt Functionele training ook fantastische workouts voor vetverbranding door het gebruik van full body oefeningen die kracht en uithoudingsvermogen vergroten en het metabolisme stimuleert waarbij geen enkele minuut van je workout verloren gaat. We richten ons dus op het verbeteren van 
Coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid, wat ervoor zorgt dat je een gezond en sterk lichaam zult krijgen zonder blessures. We maken gebruik van Battle Rope, TRX, Speedladder, Box, Kettle bell, Monkey bar, gewicht ballen, weightbags, sled, airbike & roeier.

Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er max 8 a 10 personen per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.

WANNEER: Di.10:15 & 18:55   Wo.10:15 SMALL GROUP: W.O.W.
Full-body Fitness workout
De WOW is een wekelijks variërende FITNESS "Workout Of the Week"
Alle oefeningen worden gedaan in station vorm met meerdere sets. Meedoen aan de fullbody Fitness trainingen betekend een totale verbetering voor jouw spieruithoudingsvermogen, shape en spierkracht. We maken voornamelijk gebruik van losse barbells, schijven en dumbells maar ook de cable-cross staat vaak op het trainingsprogramma. 
Omdat het hele lichaam in één keer wordt getraind, zijn de effecten van de WOW trainingen t.o.v. reguliere vrije fitnesstraining minstens net zo groot, dan al niet groter. 
Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er max 8 pers. per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.

WANNEER: Ma. 18:55  Do. 09:45 & 18:55


SMALL GROUP: KICKBOKSEN
Conditie & techniek training 

Deze training is tegenwoordig populairder dan ooit en dat is niet zomaar want Kickboksen heeft namelijk meerdere positieve effecten op je lichaam.
* Kickboksen stimuleert je bloedsomloop en je spieren krijgen een boost. Dit komt mededoor de vele variatie tussen de oefeningen.
* Je concentratie wordt een stuk beter dus heb jij moeite met concentreren? Dan raden wij je aan om te gaan boksen!
* Ervaar jij vaak stress? Ook dan kan boksen helpen. Je kan al je frustraties eruit gooien tijdens een potje boksen en je focus even ergens anders op leggen.
* Kickboksen is enorm goed voor je zelfvertrouwen. Je leert je eigen grenzen goed kennen en je wordt zekerder in bepaalde situaties. 
Kortom een geweldig training om eens uit te proberen!

Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er
max 8-10 pers. per training reserveren om zo de persoonlijke begeleiding goed te kunnen waarborgen.
WANNEER: Di 20:00 & Vrijdag 19:00


SMALL GROUP: BBBOOTY
Buik - benen - billen  
BBBOOTY pakt de drie belangrijke B’s van je lichaam aan namelijk Buik, Benen en Billen maar we hebben ook aandacht voor de overige spieren. Tijdens deze maandelijks variërende training, train je jouw "probleem gebieden" met behulp van specifieke krachtoefeningen. 
Ook verbrandt je bovendien nog eens extra calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker en sterker maken van je lichaam!
BBB is daarom de perfecte  workout voor lady's die hun BBB zone extra willen shapen maar daarnaast ook aandacht willen besteden aan de overige spiergroepen. Door het gebruik van
diverse klein & groot kracht materiaal, train je altijd op een gevarieerde manier.
We maken gebruik van gewichten, dumbells, schijven, barbells, kettlebells en dynabands en door het toevoegen van extra weerstand wordt je elke keer weer opnieuw uitgedaagd.

Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er
max 9 pers. per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.
WANNEER: Ma. 09:45  Wo.18:55 


SMALL GROUP: MUSCLE MANIA
Krachttraining Man only

Muscle mania is een maandelijkse variërende training en alleen beschikbaar voor de mannen die net ff iets extra's willen dan een standaard individuele krachttraining in een open GYM. Ook de mannen die in het dagelijks leven te weinig tijd ervaren en in 1 a 2 trainingen per week optimaal resultaat willen behalen, zijn van harte welkom. We gaan van start met een kracht test en herhalen deze periodiek om zo de individuele prestaties te kunnen meten en te verbeteren. Eerst besteden we aandacht aan de juiste techniek van de oefeningen, welke we na deze opwarm set overgaan naar echte werksets met een goede individuele opbouw qua intensiteit en doelstelling. Iedereen traint op eigen niveau en tempo en haalt eruit wat erin zit.
Individueel maak je gebruik van onze Big-Difference trainingsapp of het trainingsschema op papier om zo wekelijks de progressie goed te kunnen op volgen. De oefeningen bestaan voornamelijk uit de geweldige compounds zoals deadliften, squats, pull-ups en bench press en worden aangevuld met overige oefeningen waarbij de core niet wordt vergeten.
De doelstelling van onze MUSLCE MANIA training is dus zo efficiënt mogelijk trainen met een goede techniek en opbouw voor meer spiermassa en kracht.

WANNEER: Ma. 20:00  Do. 20:00  &  Za. 09:00SMALL GROUP: BOKS-FIT
Boks & fitness training
BOKS-FIT is een training waarbij we in diverse rondes een combinatie maken van krachtoefeningen en boks technieken.

In onze small group 'kickboksen" wordt er tussendoor ook aan sparren gedaan maar bij de BOKS-FIT training niet en trainen we naast de krachtoefeningen, op pads, handschoenen en ook op de zak.
Het aanleren van de juiste basis technieken staat centraal. 
Je zal jezelf verbeteren op o.a. kracht, conditie, lenigheid, snelheid en weerbaarheid. Daarnaast wordt je Core onderhanden genomen en creëer je een sterke basis waar je op kan bouwen. 
Deze Small Group training is tevens ook ideaal for weight loss en daarbij je zelfvertrouwen een boost te geven!
Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er
max 8-10 pers. per training reserveren om zo de persoonlijke begeleiding goed te kunnen waarborgen. 

WANNEER: Wo. 20:00 


OUTDOOR GROEPSLES: FIT-CAMP 
Algehele conditie & krachttraining
FITCAMP trainingen zijn wekelijkse variërende BOOTCAMP lessen die veel bijdragen aan een goede gezondheid. Tijdens de bootcamps worden er veel verschillende spiergroepen getraind en verbeter je de algehele conditie. Een win-win situatie dus! 
Tijdens de Fitcamp-lessen staan plezier en gezelligheid centraal. Onder leiding van een enthousiaste trainer en regelmatig opzwepende muziek zijn de lessen altijd een feestje om te volgen. 

Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er 8-20 pers. per training reserveren

LOCATIE HANSWEERT
WANNEER: Zo. 10:30

Meetingpoint: Jeugdhonk en of pannaveld onderaan de dijk.
Zomer maanden op het strandje. 


* Deelnamen aan alle trainingen gaat vooraf op reservering. 
Nog geen lid en graag ook deelnemen? Vul het contact formulier in op deze site.