LIFESTYLE COACH & PERSONAL TRAINER

Mijn passie voor fitness, voeding, bewegen is eigenlijk al begonnen toen ik als 18 jarige voor de eerste keer een sportschool in wandelde, op zoek naar leuke, actieve en uitdagende groepslessen. Daarnaast ontdekte ik al vrij snel dat, bij de juiste hoeveelheid, gezonde voeding mijn prestatie op sportgebied flink verbeterde en mijn lichaam ook na het krijgen van 2 kinderen gezond, fit en goed in Shape bleef.
Na een tijd in de kledingbranche te hebben gewerkt, realiseerde ik me dat mijn focus en interesse steeds minder gericht was op het mensen zich mooier en beter te laten voelen met behulp van hun (aan)kleding. Ik wilde ze juist gaan begeleiden naar het mooier en beter voelen in hun eigen Body, want dat is de basis. Gelukkig zijn met jezelf en met de dingen die je doet, dat is echt een heerlijk gevoel! Vanaf dat moment ben ik gestopt in de kledingbranche en dook ik voor de volle 100% de fitnesswereld en healthy lifestyle in. Ik heb in de loop van de jaren diverse opleidingen, cursussen en specialisaties gevolgd en werk nu als fitness & bootcampinstructeur, Personal trainer, voeding/gewicht/beweeg consulent en als Lifestyle coach in mijn eigen onderneming Big Difference Lifestyle. 

Sinds 1-10-20 ben ik een samenwerking aan gegaan met SaFyR fysiotherapie praktijk Yerseke-Hansweert. De praktijk is nu mijn coaching locatie en de meeste lessen/trainingen vinden plaats in de beschikbare Fitness-zaal van de praktijk.

Wij bundelen onze krachten omdat wij ervan overtuigd zijn onze klanten op deze manier een breder en tegelijkertijd ook specifieker pakket aan diensten en behandelingen aan te kunnen bieden.
In onze Lifestyle centrum kunt u o.a. terecht voor:

* Fysiotherapie behandelingen
* Medische Fitness & groepstrainingen 
* Sportmassages
* Vrije Fitness incl. & excl. Instructeurs 
* Individueel Lifestyle & afslank coaching 
* Fit & Healthy afslank Battles 
* Personal Training 
* Diverse Small Group Trainingen 
* Indoor & Outdoor groepslessen 


Voor de doelgroep overgewicht, obesitas die willen afslanken omdat hun gezondheidsrisico vergroot is, bied ik speciale afslank Battles aan in de vorm van het FIT & HEALTHY programma. Deze begeleiding word dus ondersteund met Personal Group trainingen, voedingsadvies & Lifestyle support/coaching en diverse workshops. Mijn opleidingen gewicht/beweegconsulent, lifestyle coach, personal training met specialisatie beweegdeskundige overgewicht & obesitas sluiten goed aan bij deze doelgroep. 
Tijdens de intake zal ik altijd nagaan of mijn deskundigheid/specialisatie van het juiste niveau is, is dit niet het geval zal ik de desbetreffende persoon doorsturen naar een (beweeg)zorg specialist zoals een Arts, Fysiotherapeut of diëtist.


Opleidingen:
Fitness instructeur
Gewicht/voeding/beweeg consulent
Personal Trainer 
Lifestyle coach


Specialisaties: 
Beweegdeskundige overgewicht & obesitas
Sport & voeding
Functioneel & Shape trainer
Bootcamp & Gladiator instructeur


*Gewicht/voeding consulent
(Nog niet volledig afgerond)