WIE ZIJN WIJ

 

Mijn naam is Danielle van der Sluis en ben sinds 1-1-2019 Big Difference Lifestyle begonnen. Ik ben getrouwd met Remy van der Sluis, samen hebben we 2 kinderen en wonen wij in Yerseke. Gemeente Reimerswaal in Zeeland


Mijn passie voor fitness, voeding en bewegen is begonnen toen ik als 18 jarige voor de eerste keer een sportschool in wandelde, op zoek naar leuke, actieve en uitdagende groepslessen. Daarnaast ontdekte ik al vrij snel dat, bij de juiste hoeveelheid, gezonde voeding mijn prestatie op sportgebied flink verbeterde en mijn lichaam ook na het krijgen van 2 kinderen gezond, fit en goed in Shape bleef.
Na een tijd in de kledingbranche te hebben gewerkt, realiseerde ik me dat mijn focus en interesse steeds minder gericht was op het mensen zich mooier en beter te laten voelen met behulp van hun (aan)kleding. Ik wilde ze juist gaan begeleiden naar het mooier en beter voelen in hun eigen Body, want daar ligt de basis. 


Gelukkig zijn met jezelf en met de dingen die je doet, dat is echt een heerlijk gevoel!
Vanaf het moment dat ik ben gestopt in de kledingbranche, dook ik voor de volle 100% de fitness en healthy lifestyle wereld in en heb daar nog geen minuut spijt van gehad.


Ondertussen heb ik hiervoor diverse opleidingen, cursussen en specialisaties met succes afgerond en werk ik nu als Personal trainer & Leefstijlcoach in mijn eigen onderneming BIG DIFFERENCE LIFESTYLE, wat ondertussen bestaat uit 3 trainers/coaches.Bij Big Difference kunt u o.a. terecht voor:

* Leefstijl & voeding coaching 
* Leefstijl groepscursussen & "afslank" Battles 
* Personal Training 
* Small Group Trainingen 
* Bootcamp lessen 
* Bedrijfs-fit leefstijl cursus & personal group trainingen


Mijn opleidingen:

Fitness instructeur
Gewicht/voedingscoach
Personal Trainer 
Leefstijl coach


Specialisaties: 
Beweegdeskundige overgewicht & obesitas
Sport & voeding
Functioneel trainer
Bootcamp & Gladiator instructeur