BEDRIJFS-FIT TRAININGEN

Maak tijd voor vitaliteit!

Als bedrijf wilt u op het gebied van gezondheid en vitaliteit uw werknemers informeren en stimuleren. Maak tijd voor vitaliteit en verhoog de de productiviteit op de werkvloer door werknemers die zich gezond en energiek voelen en hierdoor minder vaak verzuimen.


Bij Big Difference bieden wij graag het totale plaatje aan onder de naam BEDRIJFS-FIT om uw werknemers gezonder, fitter en energieker te maken doormiddel van de volgende 3 pijlers: leefstijl, voeding & training
Ook bieden wij de mogelijkheid om 1 van de 3 pijlers in te zetten.


1. Leefstijl 

Wij verzorgen leefstijlcursussen op de werkvloer doormiddel van diverse presentaties en workshops, met het accent op het ontwikkelen van een gezondere leefstijl met als belangrijkste aspecten: gezonde voeding, voldoende beweging/training en inzicht in leefstijl gedrag, gewoontes en valkuilen.
Daarbij maken wij gebruik van leefstijlopdrachten die als huiswerk kan worden meegegeven en opgevolgd kunnen worden in een online aangemaakte 
groep van het desbetreffende bedrijf. 


2. Voeding 
De medewerkers krijgen van ons geen vast dieet, maar leren juist onder begeleiding een gezond eetpatroon aan en een gezonde levensstijl te ontwikkelen met als resultaat een stabiel lichaamsgewicht. Voeding gewoontes komen uitgebreid aan bod en zorgen ervoor dat de resultaten duurzaam zullen zijn. 
De medewerkers maken gebruik van ons persoonlijk LIJFSTIJL portaal inclusief bijbehorende food & trainingsapp. In de food app kunnen zij ter bewustwording, hun voeding inname registreren en het persoonlijk voedingsplan opvolgen. Ook vinden zij hier kant en klare gezonde recepten en een zeer groot aanbod aan producten.

3. Training

Big Difference staat voor veel persoonlijke aandacht & begeleiding tijdens het trainen en bied hiervoor Personal Group Trainingen op maat aan. Deze trainingen worden altijd verzorgd door ervaren en gediplomeerde trainers. Per training kunnen er max 8 pers. deelnemen om zo de optimale begeleiding te kunnen waarborgen en vind plaats in onze eigen Personal training studio in Yerseke. Naast onze indoor trainingen kunnen wij ook outdoor bootcamp trainingen voor grotere groepen verzorgen rondom het eigen bedrijventerrein.

 
Het doel van alle trainingen is dat jullie werknemers fit & healthy worden maar ook blijven en daarbij plezier ervaren in het bewegen. Samen sporten zal een zeer positief effect hebben op de werkvloer. Tijdens de trainingen wordt het hele lichaam getraind en uitgedaagd doormiddel van kracht & cardio oefeningen met eigen lichaamsgewicht en verschillend materiaal wat beschikbaar is in onze studio. 

Als extra ondersteuning vind elke deelnemer in zijn portaal, vorderingenregistratie mogelijkheden, uitgebreide kennis bank, heerlijke recepten, (groeps)uitdagingen en kant en klare work-outs voor zowel in een sportschool als thuis voor elk niveau.

De LIJFSTIJL app kan gekoppeld worden aan een health watch zoals Fitbit, NEO Health of synchroniseren met google FIT om zo alle beweegactiviteiten te monitoren.


Wilt u meer informatie ontvangen over het aanbod "BEDRIJFS-FIT" van Big-Difference Lifestyle? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0621290046 of door het contactformulier in te vullen op onze website. We maken graag een afspraak bij jullie op kantoor om mee te denken in een aanbod dat binnen uw bedrijfsconcept past.