PERSONAL TRAINING & SMALL GROUP TRAININGEN


PERSONAL TRAINING 

Personal training bied jouw handvaten die nodig zijn om een optimale fitheid & trainingsresultaat te verkrijgen. 
Of jij nou een beginnende sporter bent en niet goed weet hoe je moet beginnen of een gevorderde sporter maar het lukt jou niet om de juiste progressie te boeken, samen trainen met een personal trainer betekend effectief doelen behalen.
Ook als je net hersteld bent van een ziekte/aandoening en je graag verantwoord en veilig, weer fit & krachtig wilt worden kan een personal trainer veel voor jou betekenen.
Dus ontbreekt het jou/jullie aan voldoende kennis, motivatie of doorzettingsvermogen om effectief doelen te behalen of wil je graag privé trainen voor (nog) meer resultaat dan is het Personal training programma zeker het geschikte pakket voor jou! 

Wil je samen als duo trainen, dan krijgen jullie beide 25% korting SMALL GROUP TRAINING (SGT)

Is Personal training net een stapje te ver voor jou maar wil je toch graag de voordelen ervaren van een kleinschalige groepstraining met extra persoonlijke begeleiding?  Dan past 1 van onze Small Group trainingen wellicht beter bij jou. Doordat je samen kleinschalig traint kan de trainer goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstellingen en jou hier persoonlijk op coachen en motiveren om maximaal resultaat uit je training te halen.

Dit trainingsprogramma bevat geen individuele coaching maar alleen deelname aan onze Small Group trainingen in combinatie met het online LIJFSTIJL portaal en apps, Hierin kan jij zelfstandig meedoen aan diverse uitdagingen en beschik je over een eigen uitgebreide kennis bank.


Naast onze losse voeding, leefstijl en trainingsprogramma's hebben wij ook een VITALITEITS PAKKET
Dit is een combinatie van een coaching & training programma voor 100% resultaat!

VITALITEITS PAKKET: Training- & voedingsprogramma

Deze combinatie bevat naast Personal Training (PT) of Small Group trainingen (SGT) ook 10 individuele
voedingsconsulten a 45min. De consulten vinden plaats in de praktijk aan de Wijngaardstraat 12
Dit programma heeft een pakketkorting van 10%


VITALITEITES PAKKET: Training- & Leefstijl programma 

Naast Personal Training (PT) of Small Group trainingen (SGT) ontvang jij ook 10 individuele leefstijl sessies a 60min.
Samen met jouw persoonlijke coach, ga je alles op alles zetten met als resultaat, een duurzaam healthy lifestyle en een gezond gewicht. De consulten vinden plaats in de praktijk aan de Wijngaardstraat 12
Dit programma heeft een pakketkorting van 10%BIG DIFFERENCE SMALL GROUP AANBOD:

TOTAL BODY (CORE STABILITY)
Total body is een low energy training waarin het volledige lichaam getraind wordt en waarbij er extra aandacht wordt besteed aan het vaanleren van een goede lichaamshouding. Hierbij is spierversterking en stabiliteit van de core/rompspieren van essentieel belang. Wanneer de core stabiel en sterk genoeg is, zullen er ook minder rugklachten worden ervaren. Daarnaast worden ook de armen en benen niet vergeten, zodat het hele lichaam voortdurend wordt uitgedaagd. Alle oefeningen worden uitgevoerd op en naast de mat en bestaat standaard uit een warm-up, kern en cooldown. 

Er kunnen max 12 personen per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.
Wanneer: Do. 18:55 & Vrij. 09:10


CROSS-CIRCUIT TRAINING (kracht & cardio)

CROSS-CIRCUIT is een crossfit achtige work-out en wisselt per maand. Niet alleen de (functionele) kracht zal getraind worden, maar ook je uithoudingsvermogen doormiddel van de airbikes en indoorrowers, zal een flinke boost krijgen door het interval karakter.
Uiteraard kun je naderhand een optimale verbranding verwachten. De slogan is dan ook GO HARD or GO HOME ;-)
Deze training is geschikt voor maximaal 8 deelnemers. Let op: blessure vrij zijn is een voorwaarde!
Wanneer: Di. 10:15


FUN-FIT (Functioneel circuittraining)
FUN-FIT bestaat uit een trainingsmethode waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met vrije bewegingspatronen (geen geïsoleerde oefeningen in machines) welke ook in het dagelijkse leven voorkomen, denk aan tillen/trekken/duwen/roteren en welke dus daadwerkelijk functioneel voor je zijn. Ons lichaam is ontworpen om te bewegen en Functionele training kan hierbij helpen om een slechte houding en onbalans te corrigeren.
Daarnaast biedt Functionele training ook fantastische workouts voor vetverbranding door het gebruik van full body oefeningen die kracht en uithoudingsvermogen vergroten en het metabolisme stimuleert waarbij geen enkele minuut van je workout verloren gaat. We richten ons op het verbeteren van 
Coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid, wat ervoor zorgt dat je een gezond en sterk lichaam zult krijgen zonder blessures. We maken gebruik van Battle Rope, TRX, Speedladder, Box, Kettle bell, Monkey bar, gewicht ballen, weightbags, sled, airbike & roeier.

Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er max 12 personen per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.

Wanneer: Di. 18:55  & Wo. 09:10W.O.W. (Full-body Fitness work-out)
De WOW is een wekelijks variërende FITNESS "Work-out Of the Week"
Alle oefeningen worden gedaan in station vorm met meerdere sets. Meedoen aan de full-body Fitness trainingen betekend een totale verbetering voor jouw spieruithoudingsvermogen, shape en spierkracht. We maken voornamelijk gebruik van losse barbells, schijven en dumbells maar ook de cable-cross staat vaak op het trainingsprogramma. 
Omdat het hele lichaam in één keer wordt getraind, zijn de effecten van de WOW trainingen t.o.v. reguliere vrije fitnesstraining minstens net zo groot, dan al niet groter. 
Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er max 10 pers. per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.

Wanneer: Ma. 18:55  & Do. 09:40


KICKBOKSEN (Conditie & techniek training) 
Deze training is tegenwoordig populairder dan ooit en dat is niet zomaar want Kickboksen heeft namelijk meerdere positieve effecten op je lichaam.
* Kickboksen stimuleert je bloedsomloop en je spieren krijgen een boost. Dit komt mededoor de vele variatie tussen de oefeningen.
* Je concentratie wordt een stuk beter dus heb jij moeite met concentreren? Dan raden wij je aan om te gaan boksen!
* Ervaar jij vaak stress? Ook dan kan boksen helpen. Je kan al je frustraties eruit gooien tijdens een potje boksen en je focus even ergens anders op leggen.
* Kickboksen is enorm goed voor je zelfvertrouwen. Je leert je eigen grenzen goed kennen en je wordt zekerder in bepaalde situaties. 
Kortom een geweldig training om eens uit te proberen!

Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er
max 12 pers. per training reserveren om zo de persoonlijke begeleiding goed te kunnen waarborgen.
Wanneer: Ma. 20:00 


BBB (Krachttraining specifiek)  
BBB pakt de drie belangrijke B’s van je lichaam aan namelijk Buik, Benen en Billen maar we hebben ook aandacht voor de overige spieren. Tijdens deze
maandelijks variërende training, train je jouw "probleem gebieden" met behulp van specifieke krachtoefeningen. 

Ook verbrandt je bovendien nog eens extra calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker en sterker maken van je lichaam!
We maken gebruik van gewichten, machines, dumbells, schijven, barbells, kettlebells en dynabands en door het toevoegen van extra weerstand wordt je elke keer weer opnieuw uitgedaagd. 
Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er max 12 pers. per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.
 Wanneer: Ma. 09:40 & Wo. 18:55 

MUSCLE MANIA (krachttraining)                                              

Muscle Mania is een maandelijkse variërende training en 2x per week alleen beschikbaar voor de mannen die net ff iets extra's willen dan een standaard individuele krachttraining in een open GYM. Ook de mannen die in het dagelijks leven te weinig tijd ervaren en in 1 a 2 trainingen per week optimaal resultaat willen behalen, zijn van harte welkom. We gaan van start met een kracht test en herhalen deze periodiek om zo de individuele prestaties te kunnen meten en te verbeteren. Eerst besteden we aandacht aan de juiste techniek van de oefeningen, welke we na deze opwarm set overgaan naar echte werksets met een goede individuele opbouw qua intensiteit en doelstelling. Iedereen traint op eigen niveau en tempo en haalt eruit wat erin zit.
Individueel maak je gebruik van onze Big-Difference trainingsapp of het trainingsschema op papier om zo wekelijks de progressie goed te kunnen op volgen. De oefeningen bestaan voornamelijk uit de geweldige compounds zoals deadliften, squats, pull-ups en bench press en worden aangevuld met overige oefeningen waarbij de core niet wordt vergeten.
De doelstelling van onze MUSLCE MANIA training is dus zo efficiënt mogelijk trainen met een goede techniek en opbouw voor meer spiermassa en kracht.

Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er max 10 pers. per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.

Wanneer: Di. 20:00 & Do. 20:00  (mannen)
Za. 09:00 (gemengde deelname)


BOKS-FIT (Boks & fitness oefeningen)

BOKS-FIT is een training waarbij we in diverse rondes een combinatie maken van krachtoefeningen en boks technieken.

Bij kickboksen" wordt er tussendoor ook aan sparren gedaan maar bij de BOKS-FIT training niet en trainen we naast de krachtoefeningen, op pads, handschoenen en ook op de zak.
Het aanleren van de juiste basis technieken staat centraal. 
Je zal jezelf verbeteren op o.a. kracht, conditie, lenigheid, snelheid en weerbaarheid. Daarnaast wordt je Core onderhanden genomen en creëer je een sterke basis waar je op kan bouwen. 
Deze Small Group training is tevens ook ideaal for weight loss en daarbij je zelfvertrouwen een boost te geven!
Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er
max 12 pers. per training reserveren om zo de persoonlijke begeleiding goed te kunnen waarborgen. 
Wanneer: Wo. 20:00