WELKOM OP ONZE WEBSITE VOOR LEEFSTIJL COACHING & PERSONAL TRAINING


ONZE DROOM IS EEN WERELD WAARIN EEN GEZONDE LEEFSTIJL DE NORM IS!

 

 

Wij willen volwassenen laten ervaren dat duurzame gewichtsbeheersing en vitaliteitsverbetering geen onhaalbare

 doelen op zich zijn, maar de vanzelfsprekende gevolgen van een gezonde leefstijl.

 

Hiervoor bieden wij Personal training en Leefstijl coaching gebaseerde producten aan, gericht op het verbeteren van de lichamelijke en mentale gesteldheid, zowel individueel als voor groepen.

 


Onze Kernkwaliteiten zijn: 

 

Betrokkenheid
Duurzaamheid

 Doelgericht

Flexibiliteit

Ontwikkeling

 

  

 

Wij zijn betrokken bij onze klanten en willen daarom meer bieden dan enkel de mogelijkheid om een enkelvoudig doel (zoals afvallen) te behalen. 

 

Ook zijn wij ervan overtuigd dat duurzaamheid in resultaat bereikt kan worden met behulp van het realiseren van de juiste mate van intrinsieke motivatie en identiteitsverandering. Dit is wat we in zoveel mogelijk zaken gerelateerd aan Big Difference willen uitdragen en uitstralen.

We zijn doelgericht en werken met (hoofd- en sub) doelen zowel in coaching trajecten als bij personal training programma's, om de weg naar het de gewenste resultaten zichtbaar en inzichtelijk te maken voor onze klanten.

 

De klant geeft aan wat hij/ zij nodig heeft en wij anticiperen zo flexibel mogelijk - Samen kijken wij altijd naar mogelijkheden binnen de continue dynamiek en veranderende omstandigheden van het bestaan .

 

Ontwikkeling is wat we echt willen bereiken bij onze klanten. Dat begint bij de acceptatie en het geloof dat ontwikkeling mogelijk is. Een verandertraject met de daarbij horende identiteitsverandering is een prachtige persoonlijke zelfontwikkeling. Maar ook verwachten wij dat de ontwikkeling niet alleen beperkt blijft tot onze klant, Big-Difference ontwikkelt met jullie mee!
Het blijven bouwen aan Big-Difference en aan onszelf als persoon en onderdeel van Big-Difference valt hier ook onder.

 

Blij, nieuwsgierig en enthousiast worden van de mogelijkheid en houding om “een leven lang te kunnen leren” is voor ons een attitude die we iedereen van harte toewensen.

 Big Difference personal coaching biedt:

 

Coaching omtrent leefstijlgedrag, voeding, mind-set, inspanning & ontspanning 

 

Aanpakken en loslaten van vaste gewoontes en patronen, stap voor stap

 

Bewust worden van zwakke en sterke punten zodat de weerstand tot verandering doorbroken kan worden.

 

Informatie die afgestemd is op de hulp vraag.

 

 

 

Voel je welkom en maak een afspraak voor een vrijblijvend advies & kennismakingsgesprek.Make the DIFFERENCESportieve groetjes, team Big Difference