PERSONAL COACHING 

Big Difference Lifestyle vind het belangrijk om bij te kunnen dragen aan de specifieke wensen van diverse doelgroepen. Hiervoor bieden wij meerdere programma's aan met een diversiteit aan coaching en personal trainingen.
Daarnaast zijn wij aangesloten bij het landelijke Lijfstijlcoaches platform om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij maken als partners van Lijfstijlcoaches gebruik van een uitgebreid online begeleidingsportaal. Hierdoor kunnen wij alle deelnemers ook online voorzien van de nodige support. In het portaal en apps vind je daarnaast veel extra kennisgroepen, uitdagingen, voortgang registraties, voeding, beweeg en trainingsplannen ter motivatie.


Voorafgaand aan de start van een persoonlijk programma plannen wij een eenmalige intake in. 

Tijdens dit consult komen de volgende elementen aan bod: Leefstijl analyse, start meting en nemen we de balans op om te zien of het gewenste programma het beste past bij jou persoonlijk, jouw doelstelling en hulpvraag. Hierop maken we een gericht & haalbaar plan.

Als extra service zijn al onze programma's voorzien van een LIJFSTIJL Food- & Training app. 
Deze bijbehorende mobiele apps zijn een zeer belangrijk onderdeel van het begeleidingsprogramma. 
Je gaat ze gebruiken om:
• Jouw leefstijl plannen uit te voeren voor; dagelijks bewegen, voedingsinname en wekelijkse trainingen.
• De juiste kennis op te doen: doormiddel van leerzame berichten en opdrachten leer je WAT, maar vooral ook WAAROM dat nodig is om jouw leefstijl plannen vol te houden.
• Gemotiveerd te blijven: bijhouden van jouw voortgang, deelnemen aan uitdagingen, verdienen van badges, behalen van fitpunten, etc. dragen in grote mate mee.


 
COACHING PRODUCTEN:

1. 24wk Weegprogramma
Behoor jij tot de doelgroep die een maar paar kilo wil afslanken dan kan je kiezen voor ons weegprogramma met 6 weegconsulten.
Tijdens de consulten a 30min. meten we de progressies en nemen we jouw beweeg en trainingsactiviteiten door. Als extra stok achter de deur ontvang je een basis voedingsadvies.
 


2. 24wk Voedingsprogramma

De doelgroep die willen afslanken voor hun gezondheid en hiervoor meer persoonlijke begeleiding willen krijgen, kunnen kiezen voor dit uitgebreidere gewicht & voeding begeleidingsprogramma.
Tijdens de consulten a 45min. meten we jouw progressies, nemen we ook jouw voeding dagboek & beweegactiviteiten door. Daarnaast maken we tijdens de coaching gebruik van bijpassende bewustwordingsopdrachten voor meer inzicht in het hoe, wat en waarom... maar ook welke voedingsvalkuilen en verleidingen zijn er aanwezig.
Big Difference maakt geen gebruik van speciale diëten, kant en klare voedingsproducten, afslank supplementen of andere bijzondere dingen, die niet thuis horen in een gezonde levensstijl. Wij gaan uit van jouw eigen kracht!!  
Afslanken doen wij doormiddel van het lichaam te activeren met gezonde voeding, beweging en een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning. 


3. 24wk Leefstijl programma

Dit programma is ons meest uitgebreidste coaching programma en staat voor intensief "samen" werken aan jouw gezonde doelen doormiddel van leefstijlcoaching. 
Vormt jouw huidige levensstijl een risico voor jouw gezondheid, ervaar je te veel stress of mis je de juiste balans tussen inspanning en ontspanning en wil je hier een duurzame verandering in aanbrengen met professionele ondersteuning? Dan kan een Leefstijl coach jou zeker op weg helpen. 
Een verbeterde levenskwaliteit krijg je helaas niet alleen door het volgen van (weer) een dieet, af en toe bewegen/sporten of datgene te blijven doen waar je niet gelukkig van wordt. Nee, een gezondere levenskwaliteit staat voor een duurzaam en blijvend resultaat
 met een positieve invloed op jouw eigen identiteit en het gedrag wat daaruit volgt.

In dit uitgebreide programma staan de elementen: Gedragsonderzoek, persoonlijk inzicht, intrinsieke motivatie, zingeving en welbevinden bovenaan. 
Ga jij deze persoonlijke uitdaging aan om de gezondste, fitste maar zeker ook de gelukkigste versie van jezelf te worden? Dan nodigen wij jou van harte uit om samen met ons dit verdiepende traject te starten.