LEEFSTIJL & AFSLANK BATTLE'S

Big Difference biedt specifieke leefstijl & afslank cursussen aan.
Bij een ongezonde leefstijl en/of overgewicht is de combinatie van professionele coaching op leefstijl, voeding, beweging & gedrag extra belangrijk voor het verbeteren van de algehele gezondheid. Beweging, sporten, een gezonde levensstijl verkleint o.a. de kans op een te hoge bloeddruk, diabetes 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten.


Onze Battle's worden aangeboden voor diverse leefstijl & afslank doelen en in tijdstermijnen van 10wk t/m 11mnd.
2x per week wordt er op vaste tijden en dagen gezamenlijk getraind en vinden altijd plaats in een kleinschalige privé groep met dezelfde doelstelling "FIT & HEALTHY" worden.
Alle deelnemers ontvangen, naast een persoonlijke leefstijl plan en weegconsulten ook groeps-coaching die bestaat uit leerzame workshops, presentaties, uitdagingen, fysieke testen en leefstijl opdrachten. De coaches zijn actief betrokken bij jouw persoonlijke ontwikkeling en sturen bij waar nodig voor een zo optimaal mogelijk eind resultaat.

De trainingen zijn gericht op functioneel bewegen in circuit vorm en zijn aan te passen naar ieder niveau.


Bij interesse, neem even contact met ons op. Hou ook onze website en facebook pagina in de gaten voor de vrijblijvende informatie bijeenkomsten.