WIE ZIJN WIJ

Mijn naam is Danielle van der Sluis en ben sinds 2019 de eigenaar van Big Difference Lifestyle. Ik ben getrouwd, hebben 2 kinderen en wonen in een klein dorpje in Gemeente Reimerswaal. 

Mijn passie voor fitness, voeding en bewegen is begonnen toen ik als 18 jarige voor de eerste keer een sportschool in wandelde, op zoek naar leuke, actieve en uitdagende groepslessen. Daarnaast ontdekte ik al vrij snel dat, bij de juiste hoeveelheid, gezonde voeding mijn prestatie op sportgebied flink verbeterde en mijn lichaam ook na het krijgen van 2 kinderen gezond, fit en goed in Shape bleef.
Na een tijd in de kledingbranche te hebben gewerkt, realiseerde ik me dat mijn focus en interesse steeds minder gericht was op het mensen zich mooier en beter te laten voelen met behulp van hun (aan)kleding. Ik wilde ze juist gaan begeleiden naar het mooier en beter voelen in hun eigen Body, want dat is de basis. Gelukkig zijn met jezelf en met de dingen die je doet, dat is echt een heerlijk gevoel! Vanaf dat moment ben ik gestopt in de kledingbranche en dook ik voor de volle 100% de fitnesswereld en healthy lifestyle in. Ik heb in de loop van de jaren diverse opleidingen, cursussen en specialisaties gevolgd en werk nu als Personal trainer & Leefstijlcoach in mijn eigen onderneming.

Sinds 1-10-20 zijn wij een mooie samenwerking aan gegaan met fysiotherapie praktijk SaFyR Yerseke-Hansweert. Naast mijn personal trainingen en leefstijl consulten in onze Lifestyle studio aan de Lepelstraat 7a Yerseke, zal ik en of onze stagiair tussendoor ter ondersteuning te vinden zijn in de Fitness-zaal.

Wij bundelen onze krachten omdat wij ervan overtuigd zijn onze klanten op deze manier een breder en tegelijkertijd ook specifieker pakket aan diensten en behandelingen aan te kunnen bieden.
U kunt bij ons o.a. terecht voor:

* Fysiotherapie
* Medische Fitness 
* Sportmassages
* Leefstijl & voeding coaching 
* Leefstijl groepscursussen & "afslank" Battles 
* Personal Training 
* Small Group Trainingen 
* Bootcamp lessen 
* Bedrijfs-fit leefstijl cursus & personal group trainingen


Mijn opleidingen:

Fitness instructeur
Gewicht/voedingscoach
Personal Trainer 
Leefstijl coach


Specialisaties: 
Beweegdeskundige overgewicht & obesitas
Sport & voeding
Functioneel trainer
Bootcamp & Gladiator instructeur